Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayer OC4200 dozateam
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Stia met de inworp. Banella rent richting de bal. Montellanico legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Banella raakt geblesseerd tijdens het duel. Banella neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Baglioni onderschept slim de pass. Baglioni passt de bal in één keer door. Masino bereikt de bal nog maar net als eerste. Masino schiet op doel. Serangelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Serangelo met een sublieme pass. Montellanico heeft problemen om de bal te vangen. Masino rent richting de bal. Masino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Fante is nu in balbezit. Carosio verovert de bal door een tackle van achteren. Carosio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Auriemma de bal. Auriemma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bazzaro met de inworp. Stia bereikt de bal nog maar net als eerste. Montellanico met een sublieme pass. Banella bereikt de bal nog maar net als eerste. Banella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Baglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Baglioni speelt de bal door. Masino bereikt de bal nog maar net als eerste. Masino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - dozateam 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer OC4200 50%, dozateam 50%.
Bayer OC4200 - dozateam 0:1

47e minuut.
Pergolizzi geeft een lange en hoge pass. Auriemma rent richting de bal. Gatel begaat een overtreding. Auriemma raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

58e minuut.
Tano passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Masino de bal. Baglioni rent richting de bal. Masino bereikt de bal nog maar net als eerste. Masino draait met de bal, schiet en ... Paal!

75e minuut.
Tano passt de bal zonder na te denken. Di Somma bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Somma probeert naar een medespeler te passen. Auriemma bereikt de bal nog maar net als eerste. Auriemma draait met de bal, schiet en ... Antonaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Tano is nu in balbezit. Fante verovert de bal door een tackle van achteren. Fante probeert naar een medespeler te passen. Masino bereikt de bal nog maar net als eerste. Masino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Tano passt de bal in één keer door. Auriemma bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellari is nu in balbezit. Auriemma verovert de bal door een tackle van achteren. Auriemma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bayer OC4200 - dozateam 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer OC4200 47%, dozateam 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayer OC4200 - dozateam 1:1