Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Cai All Stars Fucili Rissosi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Del Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallin rent richting de bal. Cavallin passt de bal zonder na te denken. Paciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Cai All Stars - Fucili Rissosi 1:0

6e minuut.
Birigazzi met de inworp. Del Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Dell`Aquila ... Strafschop! Directe rode kaart, Dell`Aquila moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dell`Aquila schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Del Mazza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Del Mazza zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Cai All Stars - Fucili Rissosi 1:1

8e minuut.
Paciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlangeri verovert de bal door een tackle van achteren. Berlangeri passt de bal zonder na te denken. Del Mazza rent richting de bal. Del Mazza geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Bonin rent richting de bal. Berlangeri speelt de bal door. Daar is Anselmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavallin rent richting de bal. Cavallin schiet op doel. Casazza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Cai All Stars - Fucili Rissosi 2:1

42e minuut.
Birigazzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aschieri komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Cai All Stars 48%, Fucili Rissosi 52%.
F.C. Cai All Stars - Fucili Rissosi 2:1

49e minuut.
Furfaro kopt de bal weg. Del Mazza heeft problemen om de bal te vangen. Del Mazza probeert naar een medespeler te passen. Antognoni rent richting de bal. Antognoni haalt uit met een fantastische trap. Zavattin bokst de bal weg. Antognoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Antognoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Cai All Stars - Fucili Rissosi 2:2

61e minuut.
Cadoni geeft de bal voor. Aschieri rent richting de bal. Furfaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Furfaro krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Albrici probeert naar een medespeler te passen. Del Mazza is nu in balbezit. Antognoni rent richting de bal. Antognoni schiet op doel. Zavattin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Cai All Stars - Fucili Rissosi 2:3

67e minuut.
Cavallin is nu in balbezit. Cavallin passt de bal in één keer door. Furfaro speelt de bal door. Paciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Periovizza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Mazza verovert de bal door een tackle van achteren. Del Mazza geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Princivalle verovert de bal door een tackle van achteren. Princivalle geeft een lange en hoge pass. Aschieri speelt de bal door. Antognoni is nu in balbezit. Antognoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tricarico kopt de bal weg. Albrici rent richting de bal. Cadoni begaat een overtreding. Cadoni krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Cadoni passt de bal in één keer door. Berlangeri rent richting de bal. Cavallin onderschept slim de pass. Paciani rent richting de bal. Paciani draait met de bal, schiet en ... Casazza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Cai All Stars - Fucili Rissosi 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Cai All Stars 52%, Fucili Rissosi 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Cai All Stars - Fucili Rissosi 3:3