Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cavalieri Emozionanti Assi Verdi
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
7 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen matig
slecht Verdedigen slecht


18e minuut.
Barbosi speelt de bal door. Antinucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisciandaro is nu in balbezit. Antinucci onderschept slim de pass. Antinucci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Emozionanti - Assi Verdi 1:0

43e minuut.
Gaetani onderschept slim de pass. Gaetani probeert naar een medespeler te passen. Antinucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antinucci haalt uit met een fantastische trap. Paal!

43e minuut.
Necchi geeft de bal voor. Persani bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Persani met een snelle inworp. Gaetani geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalieri Emozionanti 30%, Assi Verdi 70%.
Cavalieri Emozionanti - Assi Verdi 1:0

69e minuut.
Daar is Broglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tagliacozzo onderschept slim de pass. Tagliacozzo met een sublieme pass. Pin rent richting de bal. Pin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Parini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lugato. Parini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Persani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Antinucci rent richting de bal. Antinucci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Necchi rent richting de bal. Necchi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaetani met de inworp. Barbosi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Urbinati geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaetani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbosi rent richting de bal. Barbosi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalieri Emozionanti 38%, Assi Verdi 62%.
Cavalieri Emozionanti - Assi Verdi 1:0