Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dozateam Bose Boben
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 37.5
poor Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


9e minuut.
Coscujuela heeft problemen om de bal te vangen. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscujuela rent richting de bal. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
De Simpelaere met een sublieme pass. Coscujuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscujuela passt de bal met de wreef. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Zanze rent richting de bal. Zanze geeft de bal voor. Klungelig pakt Gatel de bal. Coscujuela rent richting de bal. Coscujuela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski schiet op doel. Antonaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dozateam - Bose Boben 0:1

26e minuut.
Pigna probeert naar een medespeler te passen. Zanze rent richting de bal. Zanze geeft de bal voor. Przyłuski heeft problemen om de bal te vangen. Przyłuski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bennett kopt de bal weg. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski passt de bal met de wreef. Coscujuela rent richting de bal. Coscujuela draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Zanze geeft een hoge lob. Laureanti heeft problemen om de bal te vangen. Coscujuela is nu in balbezit. Fennely bereikt de bal nog maar net als eerste. Fennely geeft de bal voor. Antonaci bokst de bal weg. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dozateam - Bose Boben 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dozateam 69%, Bose Boben 31%.
dozateam - Bose Boben 0:2

50e minuut.
Bennett zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pigna probeert de bal met de borst te controleren. Pigna met een sublieme pass. Przyłuski rent richting de bal. Przyłuski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Montellanico bereikt de bal nog maar net als eerste. Montellanico passt de bal zonder na te denken. De Simpelaere speelt de bal door. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski haalt uit met een fantastische trap. Antonaci bokst de bal weg.

59e minuut.
Laureanti probeert naar een medespeler te passen. Tassios geeft een lange en hoge pass. Przyłuski rent richting de bal. Daar is Przyłuski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przyłuski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Antonaci trapt de bal weg van het doel. De Simpelaere kopt de bal weg. Coscujuela heeft problemen om de bal te vangen. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De Simpelaere rent richting de bal. De Simpelaere passt de bal zonder na te denken. Przyłuski speelt de bal door. Coscujuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscujuela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Opriţa met de inworp. Fennely bereikt de bal nog maar net als eerste. Fennely geeft een hoge lob. Coscujuela kopt de bal weg. Antonaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dozateam - Bose Boben 0:3

73e minuut.
Gatel passt de bal met de wreef. `Eagle` Ying rent richting de bal. `Eagle` Ying geeft de bal voor. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski haalt uit met een fantastische trap. Antonaci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Klungelig pakt De Simpelaere de bal. Pigna is nu in balbezit. Pigna passt de bal met de wreef. Przyłuski rent richting de bal. Przyłuski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Pigna de bal. Pigna probeert naar een medespeler te passen. Coscujuela is nu in balbezit. Coscujuela draait met de bal, schiet en ... Castellari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dozateam 62%, Bose Boben 38%.
dozateam - Bose Boben 0:3