Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayer OC4200 sdrugius
Normal Tactiek polo +movimento
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 47
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Frączyński is nu in balbezit. Frączyński geeft de bal voor. Megalizzi rent richting de bal. Tejnóra verovert de bal door een tackle van achteren. Tejnóra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - sdrugius 0:1

2e minuut.
Bazzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra verovert de bal door een tackle van achteren. Maisepp rent richting de bal. Tejnóra rent richting de bal. Tejnóra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - sdrugius 0:2

4e minuut.
Maisepp is nu in balbezit. Maisepp passt de bal zonder na te denken. Tejnóra rent richting de bal. Tejnóra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - sdrugius 0:3

9e minuut.
Bazzaro is nu in balbezit. Roseima onderschept slim de pass. Roseima passt de bal met de wreef. Maisepp rent richting de bal. Maisepp draait met de bal, schiet en ... Serangelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Serangelo trapt de bal weg van het doel. Frączyński kopt de bal weg. Daar is Ansalone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejnóra is nu in balbezit. Tejnóra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - sdrugius 0:4

13e minuut.
Frączyński is nu in balbezit. Frączyński speelt de bal door. Tejnóra is nu in balbezit. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Frączyński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Roseima de bal. Roseima probeert naar een medespeler te passen. Tejnóra is nu in balbezit. Tejnóra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tano is nu in balbezit. Frączyński verovert de bal door een tackle van achteren. Frączyński passt de bal met de wreef. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - sdrugius 0:5

27e minuut.
Stia onderschept slim de pass. Kubowicz onderschept slim de pass. Liechti met een sublieme pass. Tejnóra rent richting de bal. Tejnóra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Frączyński passt de bal zonder na te denken. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Banella. Banella krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Klungelig pakt Liechti de bal. Liechti geeft een hoge lob. Urzică heeft problemen om de bal te vangen. Urzică haalt uit met een fantastische trap. Tejnóra probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Tejnóra probeert de bal aan de voet te houden. Banella rent richting de bal. Tejnóra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tejnóra krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Roseima speelt de bal door. Daar is Urzică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra draait met de bal, schiet en ... Serangelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - sdrugius 0:6

40e minuut.
Triulcio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frączyński met de inworp. Urzică is nu in balbezit. Urzică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer OC4200 87%, sdrugius 13%.
Bayer OC4200 - sdrugius 0:6

47e minuut.
Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică speelt de bal door. Klungelig pakt Tejnóra de bal. Urzică is nu in balbezit. Urzică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ansalone de bal. Urzică is nu in balbezit. Urzică draait met de bal, schiet en ... Serangelo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - sdrugius 0:7

50e minuut.
Tejnóra met een sublieme pass. Pergolizzi is nu in balbezit. Maisepp onderschept slim de pass. Maisepp draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Megalizzi de bal onder controle te krijgen. Serangelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Frączyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urzică is nu in balbezit. Tano bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică verovert de bal door een tackle van achteren. Urzică schiet op doel. Serangelo bokst de bal weg.

54e minuut.
Daar is Frączyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frączyński geeft een hoge lob. Daar is Megalizzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Stia probeert de bal met de borst te controleren. Liechti is nu in balbezit. Liechti passt de bal in één keer door. Tejnóra is nu in balbezit. Tejnóra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Tejnóra verovert de bal door een tackle van achteren. Megalizzi is nu in balbezit. Tejnóra onderschept slim de pass. Tejnóra draait met de bal, schiet en ... Serangelo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - sdrugius 0:8

71e minuut.
Roseima speelt de bal door. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazzaro is nu in balbezit. Tejnóra onderschept slim de pass. Tejnóra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti met een sublieme pass. Megalizzi rent richting de bal. Urzică rent richting de bal. Urzică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - sdrugius 0:9

74e minuut.
Daar is Banella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejnóra onderschept slim de pass. Ansalone rent richting de bal. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra draait met de bal, schiet en ... Serangelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Alfaro passt de bal in één keer door. Frączyński is nu in balbezit. Frączyński probeert naar een medespeler te passen. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Megalizzi geeft een hoge lob. Inworp. Liechti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maisepp is nu in balbezit. Maisepp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer OC4200 88%, sdrugius 12%.
Bayer OC4200 - sdrugius 0:9