Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emailfordiscordfr@gmail.com Fucili Rissosi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Albrici bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercellese rent richting de bal. Vercellese passt de bal zonder na te denken. Fago bereikt de bal nog maar net als eerste. Fago schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Periovizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Periovizza passt de bal in één keer door. Berlangeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Mazza is nu in balbezit. Del Mazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emailfordiscordfr@gmail.com - Fucili Rissosi 0:1

39e minuut.
Berlangeri probeert naar een medespeler te passen. Aschieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Aschieri geeft een lange en hoge pass. Del Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Mazza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emailfordiscordfr@gmail.com 47%, Fucili Rissosi 53%.
Emailfordiscordfr@gmail.com - Fucili Rissosi 0:1

63e minuut.
Pratali bereikt de bal nog maar net als eerste. Sclano rent richting de bal. Sclano speelt de bal door. Fago is nu in balbezit. Fago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Emailfordiscordfr@gmail.com - Fucili Rissosi 1:1

63e minuut.
Lomartire heeft problemen om de bal te vangen. Pratali met een sublieme pass. Lomartire probeert de bal aan de voet te houden. Fago is nu in balbezit. Fago schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Emailfordiscordfr@gmail.com - Fucili Rissosi 2:1

65e minuut.
Picolo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aschieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Del Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Mazza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Gambicorti met de inworp. Pratali geeft een lange en hoge pass. Altobelli kopt de bal weg. Fago bereikt de bal nog maar net als eerste. Fago schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bentivenga verovert de bal door een tackle van achteren. Bentivenga speelt de bal door. Pratali speelt de bal door. Fago is nu in balbezit. Fago haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emailfordiscordfr@gmail.com 27%, Fucili Rissosi 73%.
Emailfordiscordfr@gmail.com - Fucili Rissosi 2:1