Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nalotta Assi Verdi
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Steri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urbinati is nu in balbezit. Curri verovert de bal door een tackle van achteren. Curri geeft de bal voor. Bricca heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nalotta - Assi Verdi 1:0

9e minuut.
Pistorelli met een sublieme pass. Margutti rent richting de bal. Bentivenga is nu in balbezit. Margutti is nu in balbezit. Margutti haalt uit met een fantastische trap. Arghittu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Abutzu geeft de bal voor. Margutti is nu in balbezit. Legnano rent richting de bal. Margutti verovert de bal door een tackle van achteren. Margutti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Prisciandaro rent richting de bal. Prisciandaro geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bricca de bal onder controle te krijgen. Margutti rent richting de bal. Margutti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Broglia met een snelle inworp. Bentivenga is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Legnano ... Strafschop! Bentivenga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bentivenga zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nalotta - Assi Verdi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nalotta 67%, Assi Verdi 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nalotta - Assi Verdi 1:1

78e minuut.
Andreassi geeft een lange en hoge pass. Daar is Abutzu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abutzu geeft een lange en hoge pass. Margutti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nalotta - Assi Verdi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nalotta 46%, Assi Verdi 54%.
FC Nalotta - Assi Verdi 1:2