Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zelendos Cavalieri Emozionanti
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.4
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Inworp. Gaetani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salamone rent richting de bal. Barbosi onderschept slim de pass. Barbosi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Salamone met een sublieme pass. Gaetani is nu in balbezit. Gaetani schiet op doel. Pin geeft de bal voor. Garibbo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tagliacozzo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pisciotta. Tagliacozzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Palazzi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Antinucci is nu in balbezit. Antinucci draait met de bal, schiet en ... Minotta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelendos - Cavalieri Emozionanti 0:1

29e minuut.
Salamone onderschept slim de pass. Salamone geeft een lange en hoge pass. Urrai heeft problemen om de bal te vangen. Pisciotta is nu in balbezit. Pisciotta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pin passt de bal zonder na te denken. Salamone rent richting de bal. Antinucci verovert de bal door een tackle van achteren. Antinucci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gaetani met de inworp. Barbosi controleert de bal met de borst. Barbosi geeft een lange en hoge pass. Pin is nu in balbezit. Pin geeft de bal voor. Minotta bokst de bal weg. Antinucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antinucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zelendos - Cavalieri Emozionanti 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelendos 56%, Cavalieri Emozionanti 44%.
Zelendos - Cavalieri Emozionanti 0:2

63e minuut.
Gaetani passt de bal zonder na te denken. Barbosi rent richting de bal. Garibbo is nu in balbezit. Garibbo geeft een lange en hoge pass. Barbosi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bottero passt de bal in één keer door. Garibbo is nu in balbezit. Barbosi is nu in balbezit. Barbosi schiet op doel. Minotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelendos - Cavalieri Emozionanti 0:3

79e minuut.
Parini kopt de bal weg. Barbosi is nu in balbezit. Barbosi passt de bal met de wreef. Antinucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antinucci haalt uit met een fantastische trap. Minotta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelendos - Cavalieri Emozionanti 0:4

87e minuut.
Lollante onderschept slim de pass. Lollante met een sublieme pass. Martorello bereikt de bal nog maar net als eerste. Longin onderschept slim de pass. Longin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelendos 53%, Cavalieri Emozionanti 47%.
Zelendos - Cavalieri Emozionanti 0:4