Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castel Maggiore FC dozateam
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Masino haalt uit met een fantastische trap. Cervera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sabidussi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sartoretti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castel Maggiore FC - dozateam 0:1

7e minuut.
Sabidussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabidussi met een sublieme pass. Masino is nu in balbezit. Masino schiet op doel. Bolognese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castel Maggiore FC - dozateam 0:2

14e minuut.
Cavagnari met de inworp. Cecchini is nu in balbezit. Cecchini geeft een hoge lob. Cilfoni rent richting de bal. Cilfoni haalt uit met een fantastische trap. Antonaci bokst de bal weg.

17e minuut.
Cervera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabidussi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baglioni rent richting de bal. Baglioni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bolognese trapt de bal weg. Fante kopt de bal weg. Daar is De Gradi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Baglioni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Castellari kopt de bal weg. Brogelli rent richting de bal. Brogelli speelt de bal door. Cilfoni rent richting de bal. Cilfoni haalt uit met een fantastische trap. Antonaci bokst de bal weg.

39e minuut.
Brogelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogelli passt de bal zonder na te denken. Cilfoni rent richting de bal. Cilfoni haalt uit met een fantastische trap. Antonaci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Castel Maggiore FC - dozateam 1:2

40e minuut.
Gatel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cecchini met de inworp. Brogelli is nu in balbezit. Brogelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gatel met een harde bal richting middenveld. Baglioni kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sabidussi de bal onder controle te krijgen. Masino is nu in balbezit. Masino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castel Maggiore FC 56%, dozateam 44%.
Castel Maggiore FC - dozateam 1:2

47e minuut.
Baglioni passt de bal zonder na te denken. Montellanico is nu in balbezit. Entani is nu in balbezit. Montellanico verovert de bal door een tackle van achteren. Montellanico geeft een lange en hoge pass. Bolognese bokst de bal weg. Masino bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Castel Maggiore FC - dozateam 1:3

55e minuut.
De Gradi rent richting de bal. Entani is nu in balbezit. Entani speelt de bal door. Cilfoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilfoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Castel Maggiore FC - dozateam 2:3

87e minuut.
Daar is Sartoretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camberchioli rent richting de bal. Baglioni rent richting de bal. Baglioni haalt uit met een fantastische trap. Bolognese probeert wanhopig de bal te grijpen. Bolognese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Montellanico probeert de bal met de borst te controleren. Montellanico speelt de bal door. Camberchioli heeft problemen om de bal te vangen. Baglioni rent richting de bal. Baglioni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castel Maggiore FC 52%, dozateam 48%.
Castel Maggiore FC - dozateam 2:3