Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fucili Rissosi Titani FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


5e minuut.
Pensato passt de bal zonder na te denken. Del Mazza is nu in balbezit. Del Principe is nu in balbezit. Del Mazza onderschept slim de pass. Del Mazza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sorace bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorace schiet op doel. Daar is Anselmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Aschieri geeft de bal voor. Lomartire is nu in balbezit. Pensato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lomartire raakt geblesseerd tijdens het duel. Del Mazza wilt de vrije trap nemen. Citroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Berlangeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorace bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorace met een sublieme pass. Bedon rent richting de bal. Bedon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili Rissosi - Titani FC 0:1

37e minuut.
Bedon kopt de bal weg. Daar is Sorace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berlangeri is nu in balbezit. Bedon verovert de bal door een tackle van achteren. Bedon draait met de bal, schiet en ... Casazza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Princivalle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bedon de bal. Sorace bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedon rent richting de bal. Bedon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili Rissosi - Titani FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fucili Rissosi 63%, Titani FC 37%.
Fucili Rissosi - Titani FC 0:2

47e minuut.
Bedon geeft een hoge lob. Tamoni rent richting de bal. Tamoni geeft de bal voor. Del Principe bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Principe haalt uit met een fantastische trap. Casazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Del Mazza rent richting de bal. Lomartire rent richting de bal. Ascenti verovert de bal door een tackle van achteren. Del Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Mazza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Aschieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berlangeri rent richting de bal. Berlangeri passt de bal zonder na te denken. Bedon is nu in balbezit. Bedon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fucili Rissosi 37%, Titani FC 63%.
Fucili Rissosi - Titani FC 0:2