Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayer OC4200 SC Partenope
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Delle Piane passt de bal zonder na te denken. Lore rent richting de bal. Banella maakt een afschuwelijke overtreding. Banella krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Banella draait met de bal, schiet en ... Lore probeert de bal aan de voet te houden. Delle Fratte kopt de bal weg. Auriemma is nu in balbezit. Auriemma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bonalume met een sublieme pass. Klungelig pakt The de bal. The probeert naar een medespeler te passen. Medeot is nu in balbezit. Medeot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Medeot bereikt de bal nog maar net als eerste. Parini bereikt de bal nog maar net als eerste. Medeot bereikt de bal nog maar net als eerste. Parini bereikt de bal nog maar net als eerste. Parini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Stia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stia speelt de bal door. Delle Fratte is nu in balbezit. Auriemma onderschept slim de pass. Auriemma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - SC Partenope 1:0

31e minuut.
Tano rent richting de bal. The rent richting de bal. Tano onderschept slim de pass. Auriemma bereikt de bal nog maar net als eerste. Auriemma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bonalume bereikt de bal nog maar net als eerste. Triulcio rent richting de bal. Triulcio passt de bal met de wreef. Auriemma bereikt de bal nog maar net als eerste. Auriemma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Banella verovert de bal door een tackle van achteren. Banella geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zini de bal. Carosio geeft de bal voor. Auriemma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - SC Partenope 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer OC4200 50%, SC Partenope 50%.
Bayer OC4200 - SC Partenope 2:0

57e minuut.
Parini bereikt de bal nog maar net als eerste. Triulcio is nu in balbezit. Parini maakt een afschuwelijke overtreding. Parini krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Bazzaro rent richting de bal. Bazzaro speelt de bal door. Delle Fratte rent richting de bal. Auriemma onderschept slim de pass. Auriemma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Auriemma is nu in balbezit. Banella bereikt de bal nog maar net als eerste. Auriemma is nu in balbezit. Auriemma schiet op doel. Magisano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Zini passt de bal met de wreef. Tano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parini. Parini krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

85e minuut.
Banella raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Picano komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Bonalume met een sublieme pass. Daar is Bazzaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medeot bereikt de bal nog maar net als eerste. Medeot schiet op doel. Na een snelle pass probeert Megalizzi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer OC4200 38%, SC Partenope 62%.
Bayer OC4200 - SC Partenope 2:0