Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nalotta PoliKira
433 Tactiek 352
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 21.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Rosi heeft problemen om de bal te vangen. Curri is nu in balbezit. Curri passt de bal in één keer door. Roncioni is nu in balbezit. Roncioni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Fachin geeft een lange en hoge pass. Curri rent richting de bal. Curri passt de bal in één keer door. Roncioni rent richting de bal. Roncioni schiet op doel. De bal raakt de paal. Motzo heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Petrazzo probeert naar een medespeler te passen. Uggé heeft problemen om de bal te vangen. Antioco probeert naar een medespeler te passen. Fioravanzo rent richting de bal. Fioravanzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Fachin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Abrosca bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Abrosca speelt de bal door. De lotto rent richting de bal. De lotto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Curri verovert de bal door een tackle van achteren. Curri met een sublieme pass. Daar is Roncioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bricca rent richting de bal. Bricca schiet op doel. De bal raakt de paal.

36e minuut.
De lotto passt de bal met de wreef. Fioravanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fioravanzo schiet op doel. Andreassi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arghittu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nalotta - PoliKira 0:1

44e minuut.
Antioco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lipari de bal. Fialdini is nu in balbezit. Lipari verovert de bal door een tackle van achteren. Lipari geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nalotta 47%, PoliKira 53%.
FC Nalotta - PoliKira 0:1

55e minuut.
Roncioni is nu in balbezit. Previtera geeft een lange en hoge pass. De lotto rent richting de bal. Lipari is nu in balbezit. Lipari geeft een lange en hoge pass. Arghittu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nalotta 57%, PoliKira 43%.
FC Nalotta - PoliKira 0:1