Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Denti CSKHeinz
Normal Tactiek 23-12-20
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 34.7
matig Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Trela is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fauri. Trela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jee-Kyuong zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trela maakt een snoekduik en kopt de bal. Bovina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Colognese speelt de bal door. Bazzanella probeert naar een medespeler te passen. Fauri heeft problemen om de bal te vangen. Trela is nu in balbezit. Trela draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Denti - CSKHeinz 0:1

4e minuut.
Paissan met een sublieme pass. Daar is Mei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paissan rent richting de bal. Trela verovert de bal door een tackle van achteren. Trela haalt uit met een fantastische trap. Bovina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Denti - CSKHeinz 0:2

8e minuut.
Tufanisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de putte verovert de bal door een tackle van achteren. Van de putte met een sublieme pass. Trela rent richting de bal. Trela haalt uit met een fantastische trap. Bovina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Pilipauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilipauskas geeft een hoge lob. Bazzanella controleert de bal met de borst. Trela rent richting de bal. Trela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Fauri geeft een hoge lob. Mei probeert naar een medespeler te passen. Paissan bereikt de bal nog maar net als eerste. Paissan haalt uit met een fantastische trap. Prazeres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Denti - CSKHeinz 1:2

14e minuut.
Paissan probeert de bal aan de voet te houden. Pilipauskas rent richting de bal. Jee-Kyuong probeert naar een medespeler te passen. Trela is nu in balbezit. Trela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pagliuca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stamoulakis rent richting de bal. Stamoulakis passt de bal zonder na te denken. Trela rent richting de bal. Trela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Diesel kopt de bal weg. Trela rent richting de bal. Klungelig pakt Jee-Kyuong de bal. Van de putte bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de putte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Stamoulakis speelt de bal door. Pilipauskas is nu in balbezit. Pilipauskas met een sublieme pass. Trela bereikt de bal nog maar net als eerste. Trela haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Denti - CSKHeinz 1:3

32e minuut.
Stamoulakis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jee-Kyuong de bal. Jee-Kyuong passt de bal in één keer door. Trela is nu in balbezit. Trela haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Stamoulakis rent richting de bal. Stamoulakis geeft een lange en hoge pass. Van de putte kopt de bal weg. Daar is Trela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Denti - CSKHeinz 1:4

44e minuut.
Stamoulakis is nu in balbezit. Stamoulakis passt de bal zonder na te denken. Jee-Kyuong speelt de bal door. Klungelig pakt Trela de bal. Trela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Denti 72%, CSKHeinz 28%.
A.C. Denti - CSKHeinz 1:4

48e minuut.
Bouman geeft de bal voor. Trela kopt de bal weg. Tutacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutacak schiet op doel. Bovina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Denti - CSKHeinz 1:5

80e minuut.
Pilipauskas is nu in balbezit. Pilipauskas geeft de bal voor. Klungelig pakt Fauri de bal. Van de putte rent richting de bal. Van de putte geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Denti 70%, CSKHeinz 30%.
A.C. Denti - CSKHeinz 1:5