Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Eagles Tuoni Terribili
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Bodini geeft een lange en hoge pass. D`Amato probeert de bal met de borst te controleren. Cappio rent richting de bal. Furegon onderschept slim de pass. Furegon geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Cappio is nu in balbezit. Cappio geeft de bal voor. Ruggi kopt de bal weg. Faganelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Faganelli draait met de bal, schiet en ... Baruffi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Baruffi trapt de bal weg van het doel. Calandrella kopt de bal weg. Geronzi rent richting de bal. Gadia onderschept slim de pass. Gadia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Calandrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Geronzi onderschept slim de pass. Geronzi met een sublieme pass. Boragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Boragno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Geronzi is nu in balbezit. Furegon onderschept slim de pass. Furegon probeert naar een medespeler te passen. Gadia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ruggi geeft een hoge lob. Borloni speelt de bal door. Bonadduce heeft problemen om de bal te vangen. Boragno rent richting de bal. Boragno draait met de bal, schiet en ... Baruffi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Santinon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faganelli is nu in balbezit. Faganelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Eagles 47%, Tuoni Terribili 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blue Eagles - Tuoni Terribili 0:0

47e minuut.
Bodini geeft een lange en hoge pass. Saccomano rent richting de bal. Furegon bereikt de bal nog maar net als eerste. Furegon schiet op doel. Falossi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Eagles - Tuoni Terribili 1:0

54e minuut.
Daar is Borloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cappio onderschept slim de pass. Cappio met een sublieme pass. Boragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Boragno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Baruffi trapt de bal weg van het doel. Ruggi rent richting de bal. Ruggi geeft een lange en hoge pass. Boragno is nu in balbezit. Boragno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Geronzi is nu in balbezit. Calandrella is nu in balbezit. Calandrella probeert naar een medespeler te passen. Furegon rent richting de bal. Furegon schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Codecà probeert naar een medespeler te passen. Faganelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Faganelli met een sublieme pass. Boragno rent richting de bal. Boragno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pau probeert naar een medespeler te passen. Gadia probeert de bal aan de voet te houden. Furegon is nu in balbezit. Furegon draait met de bal, schiet en ... Falossi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Eagles - Tuoni Terribili 2:0

76e minuut.
D`Amato kopt de bal weg. Pau bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruggi begaat een overtreding. Pau roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pau kan niet meer verder spelen. Allegri komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Eagles 47%, Tuoni Terribili 53%.
Blue Eagles - Tuoni Terribili 2:0