Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerchi della Cioccolata WeGo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Medri bereikt de bal nog maar net als eerste. Braschi rent richting de bal. Braschi passt de bal in één keer door. Marzucchi is nu in balbezit. Marzucchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Cimatti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Provenza probeert naar een medespeler te passen. Marzucchi rent richting de bal. Marzucchi draait met de bal, schiet en ... Caliani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerchi della Cioccolata - WeGo 1:0

6e minuut.
Medri geeft de bal voor. Mengozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzucchi onderschept slim de pass. Centenari is nu in balbezit. Centenari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerchi della Cioccolata - WeGo 2:0

22e minuut.
Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati passt de bal zonder na te denken. Ceolin rent richting de bal. Ceolin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerchi della Cioccolata - WeGo 2:1

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cimatti met de inworp. Memolo rent richting de bal. Centenari onderschept slim de pass. Centenari draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Marzucchi de bal. Marzucchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gaiardi met een harde bal richting middenveld. Centenari kopt de bal weg. Panerati rent richting de bal. Marzucchi onderschept slim de pass. Marzucchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerchi della Cioccolata 49%, WeGo 51%.
Cerchi della Cioccolata - WeGo 2:1

48e minuut.
Mastellone geeft een hoge lob. Serao kopt de bal weg. Brunetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ceolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceolin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Medri passt de bal met de wreef. Centenari rent richting de bal. Centenari met een sublieme pass. Marzucchi rent richting de bal. Marzucchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Iacchini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sorbi met de inworp. Centenari is nu in balbezit. Centenari geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Braschi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Memolo de bal onder controle te krijgen. Spinello is nu in balbezit. Ceolin verovert de bal door een tackle van achteren. Ceolin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Iacchini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roversi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sorbi rent richting de bal. Sorbi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerchi della Cioccolata - WeGo 3:1

69e minuut.
Mengozzi probeert de bal aan de voet te houden. Centenari is nu in balbezit. Centenari passt de bal zonder na te denken. Marzucchi rent richting de bal. Marzucchi draait met de bal, schiet en ... Caliani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Mengozzi is nu in balbezit. Mengozzi passt de bal zonder na te denken. Centenari rent richting de bal. Marzucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzucchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerchi della Cioccolata 47%, WeGo 53%.
Cerchi della Cioccolata - WeGo 3:1