Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tava FC Lampadari Meravigliosi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.9
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Pozzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Rosario bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rosario geeft een lange en hoge pass. Piccardi heeft problemen om de bal te vangen. Nerini rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tava FC - Lampadari Meravigliosi 1:0

30e minuut.
Tullina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tullina probeert naar een medespeler te passen. Vimercati bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerini onderschept slim de pass. Nerini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tava FC 54%, Lampadari Meravigliosi 46%.
Tava FC - Lampadari Meravigliosi 1:0

48e minuut.
Catarinella onderschept slim de pass. Catarinella probeert naar een medespeler te passen. Bergolo is nu in balbezit. Catarinella rent richting de bal. Catarinella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mutini geeft de bal voor. Inworp. Scolaris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Catarinella is nu in balbezit. Catarinella geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Biancat is nu in balbezit. Benizi verovert de bal door een tackle van achteren. Benizi met een sublieme pass. Catarinella rent richting de bal. Catarinella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Piccardi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nuara met een snelle inworp. De Rosario is nu in balbezit. De Rosario haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Biancat onderschept slim de pass. Biancat met een sublieme pass. Daar is De Rosario, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nerini rent richting de bal. Nerini haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tava FC - Lampadari Meravigliosi 2:0

77e minuut.
Doeltrap. met een harde bal richting middenveld. Benizi kopt de bal weg. Bergolo is nu in balbezit. Bergolo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tava FC 50%, Lampadari Meravigliosi 50%.
Tava FC - Lampadari Meravigliosi 2:0