Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:39
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.034
  • Stadion: Istvan Nagy
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 9049
ATLETICO VERRUCA A.C. Denti
QQD Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 22.7
matig Schieten matig
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen zwak


5e minuut.
Fauri geeft de bal voor. Inworp. Sabelli met de inworp. Vocale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vocale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Stolarek speelt de bal door. Marsili rent richting de bal. Marsili met een sublieme pass. Vocale is nu in balbezit. Vocale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Spreafico onderschept slim de pass. Manteca bereikt de bal nog maar net als eerste. Manteca passt de bal zonder na te denken. Giaccio is nu in balbezit. Giaccio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - A.C. Denti 1:0

11e minuut.
Jaranowski geeft de bal voor. Giaccio kopt de bal weg. Vocale is nu in balbezit. Vocale draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fauri de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Manteca speelt de bal door. Sabelli is nu in balbezit. Sabelli passt de bal met de wreef. Daar is Vocale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vocale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Manteca probeert naar een medespeler te passen. Giaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaccio probeert naar een medespeler te passen. Vocale rent richting de bal. Vocale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Manteca rent richting de bal. Giaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vocale rent richting de bal. Vocale haalt uit met een fantastische trap. Bovina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - A.C. Denti 2:0

24e minuut.
Marsili geeft een hoge lob. Manteca speelt de bal door. Klungelig pakt Vocale de bal. Vocale draait met de bal, schiet en ... Bovina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - A.C. Denti 3:0

26e minuut.
Marsili raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

44e minuut.
Inworp. Spreafico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manteca geeft een hoge lob. Giaccio rent richting de bal. Giaccio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doeltrap. Bovina trapt de bal weg van het doel. Spreafico geeft een hoge lob. Vocale rent richting de bal. Vocale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - A.C. Denti 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETICO VERRUCA 35%, A.C. Denti 65%.
ATLETICO VERRUCA - A.C. Denti 4:0

49e minuut.
Miri met de inworp. Daar is D`Onofrio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spreafico legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! D`Onofrio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. D`Onofrio legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - A.C. Denti 4:1

54e minuut.
Inworp. Manteca met de inworp. Sabelli geeft een lange en hoge pass. Giaccio is nu in balbezit. Giaccio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Carpi geeft de bal voor. Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sabelli krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Stolarek geeft een hoge lob. Sabelli controleert de bal met de borst. Sabelli geeft de bal voor. Vocale rent richting de bal. Vocale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETICO VERRUCA 46%, A.C. Denti 54%.
ATLETICO VERRUCA - A.C. Denti 4:1