Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKHeinz D10S FC
23-12-20 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
34.4 gemiddelde waardering 21.4
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Grossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grossi passt de bal in één keer door. Andreotti heeft problemen om de bal te vangen. Trela bereikt de bal nog maar net als eerste. Trela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKHeinz - D10S FC 1:0

11e minuut.
Jee-Kyuong kopt de bal weg. Cristiani rent richting de bal. Trela bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de putte is nu in balbezit. Van de putte haalt uit met een fantastische trap. Zambrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Stornara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutacak verovert de bal door een tackle van achteren. Tutacak passt de bal met de wreef. Trela is nu in balbezit. Trela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Vledder passt de bal zonder na te denken. Diesel is nu in balbezit. Met opzet legt Broseghini zijn tegenspeler op de grond. Broseghini krijgt een gele kaart. Diesel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Giuriato rent richting de bal. Van de putte verovert de bal door een tackle van achteren. Van de putte met een sublieme pass. Trela rent richting de bal. Trela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Giuriato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Stornara bereikt de bal nog maar net als eerste. Stornara geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vledder de bal. Broseghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Broseghini geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKHeinz 51%, D10S FC 49%.
CSKHeinz - D10S FC 1:0

47e minuut.
Van de putte is nu in balbezit. Van de putte passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Andreotti de bal. Trela rent richting de bal. Trela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKHeinz - D10S FC 2:0

52e minuut.
Broseghini kopt de bal weg. Jee-Kyuong is nu in balbezit. Jee-Kyuong speelt de bal door. Trela is nu in balbezit. Trela haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Pilipauskas speelt de bal door. Diesel bereikt de bal nog maar net als eerste. Diesel speelt de bal door. Trela rent richting de bal. Trela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Diesel met de inworp. Tutacak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stornara. Stornara krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Diesel controleert de bal met de borst. Diesel geeft een lange en hoge pass. Stornara probeert de bal aan de voet te houden. Trela rent richting de bal. Trela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKHeinz - D10S FC 3:0

84e minuut.
Klungelig pakt Jee-Kyuong de bal. Broseghini rent richting de bal. Jee-Kyuong begaat een overtreding. Jee-Kyuong krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Stornara controleert de bal met de borst. Tutacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutacak rent richting de bal. Tutacak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKHeinz 28%, D10S FC 72%.
CSKHeinz - D10S FC 3:0