Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuoni Terribili Cerchi della Cioccolata
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Geronzi verovert de bal door een tackle van achteren. Geronzi geeft een hoge lob. Boragno kopt de bal weg. Faganelli rent richting de bal. Faganelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Centenari is nu in balbezit. Centenari speelt de bal door. Marzucchi rent richting de bal. Marzucchi schiet op doel. Falossi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Cerchi della Cioccolata 0:1

13e minuut.
Geronzi is nu in balbezit. Centenari verovert de bal door een tackle van achteren. Centenari passt de bal in één keer door. Marzucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzucchi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Saccomano geeft een lange en hoge pass. Croce kan de bal niet met de borst controleren. Croce geeft een hoge lob. Marzucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzucchi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Cerchi della Cioccolata 0:2

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Falossi niet meer kan verder spelen. Labanca komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Labanca trapt de bal weg. Medri kopt de bal weg. Klungelig pakt Saccomano de bal. Centenari rent richting de bal. Centenari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Faganelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roversi. Faganelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Geronzi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gaiardi speelt de bal door. Marzucchi rent richting de bal. Marzucchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Burla bereikt de bal nog maar net als eerste. Centenari verovert de bal door een tackle van achteren. Centenari passt de bal met de wreef. Marzucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzucchi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Cerchi della Cioccolata 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuoni Terribili 55%, Cerchi della Cioccolata 45%.
Tuoni Terribili - Cerchi della Cioccolata 0:3

46e minuut.
Faganelli onderschept slim de pass. Boragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Faganelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Boragno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Ruggi kopt de bal weg. Spinello heeft problemen om de bal te vangen. Boragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Boragno haalt uit met een fantastische trap. Daar is Brunetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaiardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Codecà bereikt de bal nog maar net als eerste. Codecà passt de bal met de wreef. Medri bereikt de bal nog maar net als eerste. Faganelli rent richting de bal. Faganelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sorbi is nu in balbezit. Sorbi geeft een hoge lob. Saccomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzucchi verovert de bal door een tackle van achteren. Marzucchi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Boragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Boragno schiet op doel. Na een snelle pass probeert Serao de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Codecà zal de hoekschop nemen. Gaiardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boragno rent richting de bal. Boragno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Cerchi della Cioccolata 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuoni Terribili 57%, Cerchi della Cioccolata 43%.
Tuoni Terribili - Cerchi della Cioccolata 1:3