Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lampadari Meravigliosi Carrollata FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.4
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Margiotta probeert de bal aan de voet te houden. Biferno speelt de bal door. Margiotta probeert naar een medespeler te passen. Catarinella rent richting de bal. Catarinella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Scarso geeft een lange en hoge pass. Vimercati rent richting de bal. Polla verovert de bal door een tackle van achteren. Polla draait met de bal, schiet en ... Flora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampadari Meravigliosi - Carrollata FC 0:1

20e minuut.
Bettinelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pagliaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vimercati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliaro onderschept slim de pass. Pagliaro geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Bergolo is nu in balbezit. Canapicchi verovert de bal door een tackle van achteren. Rastiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarinella bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarinella draait met de bal, schiet en ... Fenucci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Margiotta rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Margiotta met de inworp. Catarinella rent richting de bal. Catarinella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lampadari Meravigliosi - Carrollata FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lampadari Meravigliosi 49%, Carrollata FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lampadari Meravigliosi - Carrollata FC 1:1

49e minuut.
Pagliaro is nu in balbezit. Pagliaro passt de bal zonder na te denken. Polla bereikt de bal nog maar net als eerste. Polla schiet op doel. Flora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampadari Meravigliosi - Carrollata FC 1:2

54e minuut.
Piccardi passt de bal met de wreef. Pagliaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliaro passt de bal zonder na te denken. Polla bereikt de bal nog maar net als eerste. Polla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Scarso probeert naar een medespeler te passen. Pagliaro rent richting de bal. Polla is nu in balbezit. Pagliaro rent richting de bal. Pagliaro schiet op doel. Flora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Klungelig pakt Rastiello de bal. Catarinella bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarinella passt de bal zonder na te denken. Bergolo rent richting de bal. Bergolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Margiotta is nu in balbezit. Margiotta geeft een hoge lob. Benizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarinella bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarinella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lampadari Meravigliosi - Carrollata FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lampadari Meravigliosi 45%, Carrollata FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lampadari Meravigliosi - Carrollata FC 2:2