Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ciancio Pepponese
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 22.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Lusiti met de inworp. Cirigni geeft de bal voor. Di Luca Nieri probeert de bal aan de voet te houden. Celentano bereikt de bal nog maar net als eerste. Celentano geeft een lange en hoge pass. Oddi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Migliavacca kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciancio - Pepponese 0:1

12e minuut.
Celentano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Appugliese de bal. Migliavacca is nu in balbezit. Migliavacca schiet op doel. Oddi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tosto onderschept slim de pass. Leotta is nu in balbezit. Di Luca Nieri met een sublieme pass. Rosia rent richting de bal. Rosia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Martorano met een sublieme pass. Rosia is nu in balbezit. Rosia passt de bal zonder na te denken. D`Arpizio is nu in balbezit. D`Arpizio haalt uit met een fantastische trap. Favaloro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Tamagno kopt de bal weg. D`Arpizio heeft problemen om de bal te vangen. Rosia rent richting de bal. D`Arpizio is nu in balbezit. D`Arpizio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
D`Arpizio probeert naar een medespeler te passen. Acardi rent richting de bal. Acardi geeft een hoge lob. Migliavacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Migliavacca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tosto kopt de bal weg. D`Arpizio is nu in balbezit. D`Arpizio probeert naar een medespeler te passen. Rosia is nu in balbezit. Rosia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciancio 53%, Pepponese 47%.
Ciancio - Pepponese 0:1

51e minuut.
Zambarbieri is nu in balbezit. Zambarbieri geeft een lange en hoge pass. Martorano kopt de bal weg. Rosia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Favaloro trapt de bal weg van het doel. Tamagno kopt de bal weg. Daar is Beretta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosia rent richting de bal. Rosia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ciancio - Pepponese 1:1

63e minuut.
Beretta is nu in balbezit. D`Arpizio verovert de bal door een tackle van achteren. D`Arpizio speelt de bal door. Rosia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Genovissi geeft de bal voor. Leotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Leotta passt de bal met de wreef. Migliavacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Migliavacca schiet op doel. Oddi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
D`Arpizio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rosia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beretta speelt de bal door. Rosia rent richting de bal. Rosia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cirigni probeert de bal aan de voet te houden. Tosto bereikt de bal nog maar net als eerste. Beretta begaat een overtreding. Tosto moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tosto kan niet meer verder spelen. Pedemonte komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Carmellato speelt de bal door. Daar is Cirigni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirigni passt de bal in één keer door. Leotta rent richting de bal. Leotta schiet op doel. Oddi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciancio 29%, Pepponese 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ciancio - Pepponese 1:1