Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Montale99 Poco Atletico
442 Tactiek 352
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 21
average Schieten weak
weak Passen average
weak Verdedigen weak


6e minuut.
Baggini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicolo verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baggini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Regoli krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Grandoni bokst de bal weg. Regoli is nu in balbezit. Regoli haalt uit met een fantastische trap. Grandoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montale99 - Poco Atletico 1:0

18e minuut.
Sigotti geeft de bal voor. Baggini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baggini passt de bal zonder na te denken. Regoli is nu in balbezit. Regoli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Klungelig pakt Forci de bal. Marandani bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsanti is nu in balbezit. Di Carlo onderschept slim de pass. Di Carlo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Barluzzi passt de bal zonder na te denken. Antini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansidieri onderschept slim de pass. Ansidieri haalt uit met een fantastische trap. Grandoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nicolo is nu in balbezit. Barluzzi onderschept slim de pass. Barluzzi speelt de bal door. Regoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Regoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Antini met een snelle inworp. Magnanimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnanimi geeft een lange en hoge pass. Marandani is nu in balbezit. Marandani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montale99 41%, Poco Atletico 59%.
Montale99 - Poco Atletico 1:0

53e minuut.
Magnanimi probeert naar een medespeler te passen. Di Carlo rent richting de bal. Colavolpe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Colavolpe moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Colavolpe schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

60e minuut.
Magnanimi probeert naar een medespeler te passen. Di Carlo rent richting de bal. Di Carlo passt de bal zonder na te denken. Marandani bereikt de bal nog maar net als eerste. Marandani schiet op doel. Paal! Di Carlo heeft problemen om de bal te vangen. Di Carlo draait met de bal, schiet en ... Folchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Montale99 - Poco Atletico 1:1

82e minuut.
Barluzzi is nu in balbezit. Accollo rent richting de bal. Accollo passt de bal in één keer door. Magnanimi heeft problemen om de bal te vangen. Magnanimi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Detond rent richting de bal. Detond geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piloti de bal. Regoli rent richting de bal. Regoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montale99 56%, Poco Atletico 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Montale99 - Poco Atletico 1:1