Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Big Brains Assi d`Ispirazione
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Benizzi haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Lomi de bal. Ardemani is nu in balbezit. Travaglini onderschept slim de pass. Travaglini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Cauli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benizzi is nu in balbezit. Malone legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Benizzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Benizzi neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Malone rent richting de bal. Travaglini rent richting de bal. Travaglini draait met de bal, schiet en ... Badolati is nu in balbezit. Badolati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Benizzi probeert naar een medespeler te passen. Travaglini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rondine. Rondine krijgt een gele kaart. Travaglini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benizzi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Malone is nu in balbezit. Malone passt de bal in één keer door. Zorza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera onderschept slim de pass. Carrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bocchi kopt de bal weg. Lomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cauli begaat een overtreding. Cauli krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Zorza heeft problemen om de bal te vangen. Carrera rent richting de bal. Carrera passt de bal zonder na te denken. Daar is Soro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soro haalt uit met een fantastische trap. Burgazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Brains 52%, Assi d`Ispirazione 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Big Brains - Assi d`Ispirazione 0:0

64e minuut.
Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocchi is nu in balbezit. Met opzet legt Carrera zijn tegenspeler op de grond. Bocchi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bocchi kan niet meer verder spelen. Rivano komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Conte geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badolati met de inworp. Benizzi is nu in balbezit. Benizzi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rivano bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera is nu in balbezit. Carrera speelt de bal door. Soro bereikt de bal nog maar net als eerste. Soro draait met de bal, schiet en ... Burgazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

89e minuut.
Badolati is nu in balbezit. Altinier onderschept slim de pass. Altinier probeert naar een medespeler te passen. Rosolen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosolen geeft een hoge lob. Burgazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Brains 54%, Assi d`Ispirazione 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Big Brains - Assi d`Ispirazione 0:0