Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poco Atletico Atletic Foligno Academy
352 Tactiek 24_10_CAM
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 39.2
weak Schieten good
average Passen good
weak Verdedigen average


4e minuut.
Sibiescu probeert naar een medespeler te passen. Krzman is nu in balbezit. Krzman passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ortega de bal. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Magnanimi is nu in balbezit. Sibiescu onderschept slim de pass. Sibiescu passt de bal met de wreef. Ortega is nu in balbezit. Ortega schiet op doel. Grandoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - Atletic Foligno Academy 0:1

12e minuut.
Sibiescu geeft een lange en hoge pass. Ortega kopt de bal weg. Krzman heeft problemen om de bal te vangen. Krzman haalt uit met een fantastische trap. Grandoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - Atletic Foligno Academy 0:2

20e minuut.
Clapis passt de bal met de wreef. Ortega rent richting de bal. Ortega passt de bal met de wreef. Krzman heeft problemen om de bal te vangen. Krzman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sibiescu heeft problemen om de bal te vangen. Sibiescu probeert naar een medespeler te passen. Ambrosiewicz is nu in balbezit. Ambrosiewicz passt de bal zonder na te denken. Ortega geeft een hoge lob. Paal! Krzman is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - Atletic Foligno Academy 0:3

25e minuut.
Sibiescu passt de bal in één keer door. Daar is Ambrosiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrosiewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ortega de bal. Ortega draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ambrosiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Krzman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzman schiet op doel. Na een snelle pass probeert Giordi de bal onder controle te krijgen. Grandoni probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Evangelisti bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambrosiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzman is nu in balbezit. Krzman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Parsons passt de bal met de wreef. Ortega is nu in balbezit. Sigotti rent richting de bal. Ortega onderschept slim de pass. Ortega haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Krzman krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Clapis probeert naar een medespeler te passen. Ortega rent richting de bal. Ortega met een sublieme pass. Krzman rent richting de bal. Krzman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Sibiescu is nu in balbezit. Sigotti begaat een overtreding. Sibiescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parsons zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ortega is nu in balbezit. Ortega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - Atletic Foligno Academy 0:4

45e minuut.
Inworp. Ambrosiewicz met een snelle inworp. Sigotti controleert de bal met de borst. Krzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poco Atletico 76%, Atletic Foligno Academy 24%.
Poco Atletico - Atletic Foligno Academy 0:4

46e minuut.
Evangelisti is nu in balbezit. Krzman onderschept slim de pass. Nicolo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nicolo naar de kleedkamers voor een vroege douche. Krzman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Clapis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Krzman rent richting de bal. Ambrosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosiewicz passt de bal in één keer door. Ortega rent richting de bal. Ortega schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krzman rent richting de bal. Krzman geeft de bal voor. Daar is Giordi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - Atletic Foligno Academy 0:5

63e minuut.
Krzman verovert de bal door een tackle van achteren. Krzman passt de bal met de wreef. Ortega rent richting de bal. Ortega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - Atletic Foligno Academy 0:6

71e minuut.
Giordi geeft de bal voor. Piero kopt de bal weg. Sibiescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ambrosiewicz is nu in balbezit. Ambrosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Ambrosiewicz met de inworp. Krzman rent richting de bal. Krzman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - Atletic Foligno Academy 0:7

79e minuut.
Parsons is nu in balbezit. Parsons passt de bal zonder na te denken. Clapis speelt de bal door. Ortega is nu in balbezit. Ortega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Parsons rent richting de bal. Parsons passt de bal in één keer door. Ortega rent richting de bal. Ortega draait met de bal, schiet en ... Grandoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - Atletic Foligno Academy 0:8

84e minuut.
Clapis speelt de bal door. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons passt de bal in één keer door. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - Atletic Foligno Academy 0:9

89e minuut.
Ambrosiewicz is nu in balbezit. Ambrosiewicz passt de bal zonder na te denken. Ortega rent richting de bal. Ortega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - Atletic Foligno Academy 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poco Atletico 83%, Atletic Foligno Academy 17%.
Poco Atletico - Atletic Foligno Academy 0:10