Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostipati C.R.A.L. Marconi
Normal Tactiek 352
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 24.2
weak Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Lapai is nu in balbezit. Brunese bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapai verovert de bal door een tackle van achteren. Noschese bereikt de bal nog maar net als eerste. Noschese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostipati - C.R.A.L. Marconi 0:1

5e minuut.
Mereu is nu in balbezit. De Simini verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caballo. Caballo krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Noschese onderschept slim de pass. Brunese begaat een overtreding. Noschese raakt geblesseerd tijdens het duel. Vassalli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De Simini rent richting de bal. De Simini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Vassalli passt de bal met de wreef. Pilone rent richting de bal. Pilone geeft een lange en hoge pass. Civaschi rent richting de bal. Civaschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De Simini controleert de bal met de borst. Caballo met een sublieme pass. Giuriatti rent richting de bal. Giuriatti geeft een lange en hoge pass. Fazzalari kopt de bal weg. Caltabellotta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fazzalari kan de bal niet met de borst controleren. Noschese onderschept slim de pass. Noschese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostipati - C.R.A.L. Marconi 0:2

28e minuut.
Brunese geeft de bal voor. Inworp. Vassalli met een snelle inworp. Lapai is nu in balbezit. Lapai probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pagano is nu in balbezit. Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pagano. Olmo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

35e minuut.
Mereu is nu in balbezit. Peraccini verovert de bal door een tackle van achteren. Peraccini met een sublieme pass. De Simini is nu in balbezit. De Simini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Fazzalari de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostipati - C.R.A.L. Marconi 0:3

37e minuut.
Brunese is nu in balbezit. Lapai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapai probeert naar een medespeler te passen. Coppolecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppolecchia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Coppolecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapai rent richting de bal. Lapai speelt de bal door. Giaquinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaquinta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Giuriatti geeft een lange en hoge pass. Fazzalari kopt de bal weg. Caballo probeert de bal aan de voet te houden. De Simini is nu in balbezit. De Simini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostipati 70%, C.R.A.L. Marconi 30%.
Ostipati - C.R.A.L. Marconi 0:3

47e minuut.
Carabot bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabot geeft een hoge lob. Inworp. Pilone met een snelle inworp. Coppolecchia geeft de bal voor. Briozzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giaquinta rent richting de bal. Giaquinta haalt uit met een fantastische trap. Briozzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Civaschi met een snelle inworp. Coppolecchia is nu in balbezit. Lucidi begaat een overtreding. Coppolecchia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caballo met een snel genomen vrije trap. Briozzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giaquinta is nu in balbezit. Giaquinta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostipati - C.R.A.L. Marconi 1:3

59e minuut.
Noschese bereikt de bal nog maar net als eerste. Noschese draait met de bal, schiet en ... Daar is Mereu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Simini is nu in balbezit. De Simini schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ostipati - C.R.A.L. Marconi 1:4

66e minuut.
Giaquinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbizzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giaquinta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Coppolecchia neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostipati - C.R.A.L. Marconi 2:4

67e minuut.
Vassalli is nu in balbezit. Giaquinta onderschept slim de pass. Coppolecchia heeft problemen om de bal te vangen. Giaquinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaquinta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostipati - C.R.A.L. Marconi 3:4

69e minuut.
Brunese is nu in balbezit. Noschese onderschept slim de pass. Olmo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olmo krijgt een gele kaart. Noschese raakt geblesseerd tijdens het duel. Vassalli komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Noschese passt de bal in één keer door. Pagano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagano speelt de bal door. De Simini is nu in balbezit. De Simini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostipati - C.R.A.L. Marconi 3:5

86e minuut.
Giuriatti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sabidussi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostipati 56%, C.R.A.L. Marconi 44%.
Ostipati - C.R.A.L. Marconi 3:5