Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Contea Indicibili Assi d`Ispirazione
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Carrera verovert de bal door een tackle van achteren. Carrera probeert naar een medespeler te passen. Malone is nu in balbezit. Carrera is nu in balbezit. Carrera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Rondine bereikt de bal nog maar net als eerste. Galastri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rondine. Rondine krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Rondine onderschept slim de pass. Rondine geeft een hoge lob. Daar is Argenti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Toderi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Inuvio bereikt de bal nog maar net als eerste. Inuvio passt de bal met de wreef. Assennato rent richting de bal. Assennato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Del Santi bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Santi geeft een hoge lob. Toderi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Assennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Assennato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Indicibili - Assi d`Ispirazione 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contea Indicibili 46%, Assi d`Ispirazione 54%.
Contea Indicibili - Assi d`Ispirazione 1:0

48e minuut.
Rondine met een sublieme pass. Soro rent richting de bal. Geraci is nu in balbezit. Soro verovert de bal door een tackle van achteren. Soro draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Contea Indicibili - Assi d`Ispirazione 1:1

61e minuut.
Inuvio rent richting de bal. Rondine bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Assennato. Assennato krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Geraci geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rosolen met een snelle inworp. Carrera rent richting de bal. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rosolen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosolen met een sublieme pass. Soro rent richting de bal. Soro schiet op doel. Bardoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Indicibili - Assi d`Ispirazione 1:2

73e minuut.
Del Santi probeert naar een medespeler te passen. Toderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera begaat een overtreding. Toderi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Toderi kan niet meer verder spelen. Turiello komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contea Indicibili 39%, Assi d`Ispirazione 61%.
Contea Indicibili - Assi d`Ispirazione 1:2