Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.S Leicester Poco Atletico
Normal Tactiek 352
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Magnanimi rent richting de bal. Creda onderschept slim de pass. Creda geeft een hoge lob. Tommasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommasini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Di Carlo rent richting de bal. Di Carlo passt de bal zonder na te denken. Marandani is nu in balbezit. Di Carlo rent richting de bal. Di Carlo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tommasini speelt de bal door. Creda is nu in balbezit. Magnanimi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Magnanimi krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Doeltrap. Grandoni trapt de bal weg van het doel. Evangelisti kopt de bal weg. Marandani is nu in balbezit. Marandani geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S Leicester 56%, Poco Atletico 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.S Leicester - Poco Atletico 0:0

46e minuut.
Piva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sasso rent richting de bal. Sasso geeft een lange en hoge pass. Tommasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommasini schiet op doel. Grandoni bokst de bal weg. Tommasini rent richting de bal. Tommasini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S Leicester - Poco Atletico 1:0

64e minuut.
Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Accollo verovert de bal door een tackle van achteren. Accollo met een sublieme pass. Di Carlo rent richting de bal. Di Carlo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mantegna geeft de bal voor. Loredani bereikt de bal nog maar net als eerste. Loredani passt de bal in één keer door. Tommasini is nu in balbezit. Tommasini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Grandoni trapt de bal weg van het doel. Piva kopt de bal weg. Sigotti rent richting de bal. Tommasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommasini schiet op doel. Grandoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Grandoni niet meer kan verder spelen. Griffi komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Marandani verovert de bal door een tackle van achteren. Marandani met een sublieme pass. Di Carlo is nu in balbezit. Di Carlo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S Leicester 52%, Poco Atletico 48%.
U.S Leicester - Poco Atletico 1:0