Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portonaccio Footbal Club palermo F.C.
433 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 21
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Tamone bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelacci onderschept slim de pass. Michelacci speelt de bal door. Murro is nu in balbezit. Murro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Portonaccio Footbal Club - palermo F.C. 1:0

7e minuut.
Loreti passt de bal met de wreef. Murro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murro verovert de bal door een tackle van achteren. Murro passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Murro rent richting de bal. Chipa onderschept slim de pass. Valpreda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Valpreda is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Serino verovert de bal door een tackle van achteren. Vernazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Troilo begaat een overtreding. Troilo krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Vernazza rent richting de bal. Murro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vernazza. Murro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Scarangello de bal onder controle te krijgen. Vernazza is nu in balbezit. Vernazza schiet op doel. Parma bereikt de bal nog maar net als eerste. Parma draait met de bal, schiet en ... Masetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Pavoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghisoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavoncelli rent richting de bal. Ghisoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghisoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Portonaccio Footbal Club - palermo F.C. 1:1

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavoncelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghisoli rent richting de bal. Ghisoli speelt de bal door. Machiavelli met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portonaccio Footbal Club 63%, palermo F.C. 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Portonaccio Footbal Club - palermo F.C. 1:1

46e minuut.
Michelacci verovert de bal door een tackle van achteren. Serino onderschept slim de pass. Serino passt de bal zonder na te denken. Troilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Troilo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tamone verovert de bal door een tackle van achteren. Tamone geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Falzoi de bal onder controle te krijgen. Parma is nu in balbezit. Parma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Ghisoli onderschept slim de pass. Ghisoli probeert naar een medespeler te passen. Vernazza is nu in balbezit. Parma rent richting de bal. Parma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Loreti controleert de bal met de borst. Loreti geeft een lange en hoge pass. Tamone controleert de bal met de borst. Michelacci rent richting de bal. Michelacci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portonaccio Footbal Club - palermo F.C. 2:1

80e minuut.
Serino probeert de bal met de borst te controleren. Serino passt de bal met de wreef. Migliavacca rent richting de bal. Parma verovert de bal door een tackle van achteren. Parma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portonaccio Footbal Club 67%, palermo F.C. 33%.
Portonaccio Footbal Club - palermo F.C. 2:1