Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Pavia U.S Leicester
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


23e minuut.
Creda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoe geeft een hoge lob. Tommasini rent richting de bal. Tommasini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pavia - U.S Leicester 0:1

37e minuut.
Sasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasso passt de bal zonder na te denken. Tommasini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tommasini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pavia - U.S Leicester 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pavia 40%, U.S Leicester 60%.
AC Pavia - U.S Leicester 0:2

50e minuut.
Tamé bereikt de bal nog maar net als eerste. Loredani verovert de bal door een tackle van achteren. Loredani speelt de bal door. Tommasini is nu in balbezit. Tommasini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pavia - U.S Leicester 0:3

59e minuut.
Bettinaglio is nu in balbezit. Zoe is nu in balbezit. Zoe probeert naar een medespeler te passen. Tommasini rent richting de bal. Tommasini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Piva is nu in balbezit. Loredani is nu in balbezit. Loredani passt de bal met de wreef. Tommasini rent richting de bal. Tommasini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tronchin geeft de bal voor. Loredani is nu in balbezit. Tamé tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Loredani moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Loredani kan niet meer verder spelen. Arlati komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Bettinaglio speelt de bal door. Ricciuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricciuto passt de bal zonder na te denken. Fargetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fargetta draait met de bal, schiet en ... Perotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pavia 39%, U.S Leicester 61%.
AC Pavia - U.S Leicester 0:3