Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poco Atletico AS Garbatella
352 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 20.7
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Piloti is nu in balbezit. Piloti probeert naar een medespeler te passen. Nicolo kan de bal niet met de borst controleren. Borsani bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Magnanimi rent richting de bal. Accollo rent richting de bal. Accollo passt de bal zonder na te denken. Di Carlo is nu in balbezit. Di Carlo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zaghetto rent richting de bal. Vescovi rent richting de bal. Nicolo speelt de bal door. Borsani bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Landone geeft de bal voor. Borsani is nu in balbezit. Borsani probeert naar een medespeler te passen. Malfatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Malfatti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sigotti met de inworp. Accollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Accollo speelt de bal door. Di Carlo rent richting de bal. Di Carlo schiet op doel. Ragno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Accollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Accollo passt de bal met de wreef. Daar is Antoniolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marandani rent richting de bal. Marandani haalt uit met een fantastische trap. Ragno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
D`Ambruosi bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Ambruosi met een sublieme pass. Vescovi met een sublieme pass. Borsani rent richting de bal. Borsani draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Accollo geeft een hoge lob. Ragno probeert naar een medespeler te passen. Evangelisti kopt de bal weg. Marandani is nu in balbezit. Marandani geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Antini de bal. Magnanimi rent richting de bal. Magnanimi speelt de bal door. Di Carlo is nu in balbezit. Di Carlo schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Malfatti verovert de bal door een tackle van achteren. Sigotti is nu in balbezit. Sigotti geeft een lange en hoge pass. Di Carlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Carlo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - AS Garbatella 1:0

36e minuut.
Di Carlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marandani rent richting de bal. Marandani passt de bal in één keer door. Di Carlo is nu in balbezit. Di Carlo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - AS Garbatella 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poco Atletico 41%, AS Garbatella 59%.
Poco Atletico - AS Garbatella 2:0

67e minuut.
Zaghetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Carlo onderschept slim de pass. Di Carlo probeert naar een medespeler te passen. Marandani bereikt de bal nog maar net als eerste. Marandani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - AS Garbatella 3:0

76e minuut.
Borsani bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelisti onderschept slim de pass. Maragnano onderschept slim de pass. Maragnano geeft de bal voor. Borsani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Di Carlo passt de bal in één keer door. Accollo rent richting de bal. Accollo probeert naar een medespeler te passen. Marandani rent richting de bal. Marandani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
D`Ambruosi rent richting de bal. D`Ambruosi geeft een lange en hoge pass. Piloti probeert de bal aan de voet te houden. Borsani is nu in balbezit. Borsani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - AS Garbatella 3:1

87e minuut.
Malfatti geeft een lange en hoge pass. Giordi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigotti rent richting de bal. Malfatti is nu in balbezit. Malfatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - AS Garbatella 3:2

89e minuut.
Vescovi controleert de bal met de borst. Sigotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovi is nu in balbezit. Vescovi schiet op doel. Borsani springt en kopt de bal. Griffi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poco Atletico 55%, AS Garbatella 45%.
Poco Atletico - AS Garbatella 3:2