Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terra di confine Lampioni Rotondi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Fenaroli probeert naar een medespeler te passen. Marizza rent richting de bal. Marizza probeert naar een medespeler te passen. Chessa is nu in balbezit. Chessa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Messineo trapt de bal weg. Carbonaro kopt de bal weg. Sagini rent richting de bal. Sagini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Messineo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chessa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terra di confine - Lampioni Rotondi 1:0

9e minuut.
Arnaudi verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaudi passt de bal in één keer door. Bonacorso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchino onderschept slim de pass. Cecchino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Fenaroli is nu in balbezit. Fenaroli geeft een lange en hoge pass. Cecchino is nu in balbezit. Ballini is nu in balbezit. Ballini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bracciale met een harde bal richting middenveld. Inworp. Arnaudi met de inworp. Chessa rent richting de bal. Chessa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terra di confine - Lampioni Rotondi 2:0

40e minuut.
Carbonaro met een snelle inworp. Manda heeft problemen om de bal te vangen. Cavazzini speelt de bal door. Ballini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terra di confine 45%, Lampioni Rotondi 55%.
Terra di confine - Lampioni Rotondi 2:0

53e minuut.
Arnaudi is nu in balbezit. Arnaudi speelt de bal door. Marizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagini verovert de bal door een tackle van achteren. Sagini haalt uit met een fantastische trap. Messineo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Bracciale geeft de bal voor. Fanini kopt de bal weg. Klungelig pakt Cecchino de bal. Ballini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mercurio verovert de bal door een tackle van achteren. Mercurio geeft een hoge lob. Daar is Ficulle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagini rent richting de bal. Sagini draait met de bal, schiet en ... Messineo bokst de bal weg. Sagini rent richting de bal. Sagini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Arnaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maccari verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Bonacorso zijn tegenspeler op de grond. Maccari wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Maccari kan niet meer verder spelen. Brilli komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Lotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanini onderschept slim de pass. Fanini passt de bal in één keer door. Ballini rent richting de bal. Ballini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terra di confine 48%, Lampioni Rotondi 52%.
Terra di confine - Lampioni Rotondi 2:0