Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BillyBoys Spezia Calcio 1906
Normal Tactiek Terzini
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 30.2
weak Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen adequate


11e minuut.
Vannicola probeert de bal aan de voet te houden. Medetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrand is nu in balbezit. Medetti is nu in balbezit. Medetti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BillyBoys - Spezia Calcio 1906 0:1

14e minuut.
Crabu passt de bal met de wreef. Gorgo is nu in balbezit. Gorgo passt de bal in één keer door. Medetti rent richting de bal. Medetti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Gorgo passt de bal met de wreef. Legrand probeert naar een medespeler te passen. Medetti rent richting de bal. Medetti draait met de bal, schiet en ... Notarpietro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BillyBoys - Spezia Calcio 1906 0:2

27e minuut.
Mucca met de inworp. Prisciandaro geeft de bal voor. Daar is Nevejans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mormoni rent richting de bal. Mormoni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BillyBoys - Spezia Calcio 1906 1:2

44e minuut.
Zampatti verovert de bal door een tackle van achteren. Zampatti passt de bal zonder na te denken. Legrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Medetti de bal. Medetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BillyBoys - Spezia Calcio 1906 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BillyBoys 71%, Spezia Calcio 1906 29%.
BillyBoys - Spezia Calcio 1906 1:3

53e minuut.
Prisciandaro probeert de bal aan de voet te houden. Gorgo rent richting de bal. Gorgo met een sublieme pass. Daar is Legrand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legrand haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BillyBoys - Spezia Calcio 1906 1:4

60e minuut.
Vannicola probeert naar een medespeler te passen. Medetti rent richting de bal. Medetti speelt de bal door. Legrand rent richting de bal. Legrand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Baccino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zampatti geeft de bal voor. Gorgo met een sublieme pass. Medetti is nu in balbezit. Medetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Zampatti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Crabu de bal. Crabu speelt de bal door. Legrand rent richting de bal. Legrand schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Profido onderschept slim de pass. Profido passt de bal met de wreef. Prisciandaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Crabu verovert de bal door een tackle van achteren. Crabu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Prisciandaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zampatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampatti passt de bal zonder na te denken. Legrand is nu in balbezit. Legrand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BillyBoys - Spezia Calcio 1906 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BillyBoys 86%, Spezia Calcio 1906 14%.
BillyBoys - Spezia Calcio 1906 1:5