Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Ruspa 104 AS Vertum
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Bettarini speelt de bal door. Leni rent richting de bal. Leni met een sublieme pass. Grecchi rent richting de bal. Grecchi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Bertinato trapt de bal weg van het doel. Odoardo kopt de bal weg. Alboni rent richting de bal. Matiz verovert de bal door een tackle van achteren. Matiz draait met de bal, schiet en ... Petracchi bokst de bal weg.

21e minuut.
Grecchi met een sublieme pass. Zocco is nu in balbezit. Zocco passt de bal met de wreef. Leni bereikt de bal nog maar net als eerste. Leni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ruspa 104 - AS Vertum 1:0

34e minuut.
Noletto onderschept slim de pass. Noletto met een sublieme pass. Grecchi heeft problemen om de bal te vangen. Leni is nu in balbezit. Leni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zocco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grecchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grecchi passt de bal in één keer door. Leni is nu in balbezit. Leni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Cantalena met de inworp. Daar is Grecchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grecchi geeft de bal voor. Leni is nu in balbezit. Leni schiet op doel. Grasselli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ruspa 104 50%, AS Vertum 50%.
AC Ruspa 104 - AS Vertum 1:0

49e minuut.
Bazzara geeft een hoge lob. Salame kopt de bal weg. Daar is Matiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Marro speelt de bal door. Daar is Matiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alboni begaat een overtreding. Matiz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Matiz kan niet meer verder spelen. Spitalere komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ruspa 104 55%, AS Vertum 45%.
AC Ruspa 104 - AS Vertum 1:0