Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diavoli Sciocchi Spes Mulignano
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


11e minuut.
Avallone geeft een hoge lob. Dardi is nu in balbezit. Dardi met een sublieme pass. Caneschi rent richting de bal. Caneschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Politi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaimi onderschept slim de pass. Giaimi geeft de bal voor. Tamansi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamansi schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Lombardo verovert de bal door een tackle van achteren. Galluccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Galluccio met een sublieme pass. Porcellini rent richting de bal. Porcellini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bottai geeft een hoge lob. Inworp. Lombardo met een snelle inworp. Galluccio is nu in balbezit. Galluccio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Avallone onderschept slim de pass. Avallone geeft een lange en hoge pass. Corrent probeert naar een medespeler te passen. Borlini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamansi verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diavoli Sciocchi 41%, Spes Mulignano 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diavoli Sciocchi - Spes Mulignano 0:0

64e minuut.
Musello geeft een hoge lob. Avallone bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galiero krijgt een gele kaart. Avallone raakt geblesseerd tijdens het duel. Avallone wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diavoli Sciocchi - Spes Mulignano 0:1

74e minuut.
Galluccio is nu in balbezit. Galluccio met een sublieme pass. Bottai is nu in balbezit. Porcellini rent richting de bal. Porcellini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bottai geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lombardo met een snelle inworp. Galluccio is nu in balbezit. Galluccio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Borlini geeft de bal voor. Inworp. Giaimi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orsatti rent richting de bal. Orsatti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diavoli Sciocchi 40%, Spes Mulignano 60%.
Diavoli Sciocchi - Spes Mulignano 0:1