Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mosquitos Messina F.C.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
De Liguori probeert naar een medespeler te passen. Torelli rent richting de bal. Torelli heeft problemen om de bal te vangen. Torelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosquitos - Messina F.C. 1:0

14e minuut.
Passon rent richting de bal. Apreda rent richting de bal. Apreda speelt de bal door. Torelli is nu in balbezit. Torelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mosquitos - Messina F.C. 2:0

27e minuut.
Lercari verovert de bal door een tackle van achteren. De Liguori onderschept slim de pass. De Liguori speelt de bal door. Torelli rent richting de bal. Torelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De Liguori met een sublieme pass. Daar is Abbadessa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matavelli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Matavelli moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Matavelli schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Bobbiese met een sublieme pass. Calandrini rent richting de bal. Abbadessa begaat een overtreding. Calandrini moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Calandrini kan niet meer verder spelen. Bovino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mosquitos 51%, Messina F.C. 49%.
Mosquitos - Messina F.C. 2:0

62e minuut.
Abbadessa met de inworp. Daar is Lugaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apreda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Apreda krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Delle Fraine passt de bal zonder na te denken. Golino met een sublieme pass. Abbadessa heeft problemen om de bal te vangen. Torelli is nu in balbezit. Torelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tarricone passt de bal zonder na te denken. Abbadessa geeft een hoge lob. Fazio met een sublieme pass. Torelli rent richting de bal. Torelli schiet op doel. Fornero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bobbiese zal de hoekschop nemen. Torelli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bobbiese kopt de bal weg. Apreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreda passt de bal zonder na te denken. Lercari is nu in balbezit. Lercari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De Liguori rent richting de bal. De Liguori passt de bal in één keer door. Abbadessa is nu in balbezit. Bovino rent richting de bal. Bovino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mosquitos 58%, Messina F.C. 42%.
Mosquitos - Messina F.C. 2:0