Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Simji FC Lampioni Rotondi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Cecchino probeert naar een medespeler te passen. Cavazzini rent richting de bal. Met opzet legt Manea zijn tegenspeler op de grond. Manea krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Cazzanti geeft een lange en hoge pass. Cretella bereikt de bal nog maar net als eerste. Cretella probeert naar een medespeler te passen. Malavasi is nu in balbezit. Malavasi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Pozzo de bal onder controle te krijgen. Fanini is nu in balbezit. Fanini speelt de bal door. Cecchino is nu in balbezit. Cecchino haalt uit met een fantastische trap. Apolli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Cannito probeert naar een medespeler te passen. Zoccolante rent richting de bal. Zoccolante geeft een hoge lob. Fanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanini geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Simji FC - Lampioni Rotondi 0:1

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Pozzo de bal onder controle te krijgen. Cretella rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fenaroli. Fenaroli krijgt een gele kaart.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cavazzini met een snelle inworp. Savello is nu in balbezit. Savello geeft een hoge lob. Daar is Corna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Savello neemt de hoekschop. Ballini krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pirovani onderschept slim de pass. Pirovani met een sublieme pass. Malavasi rent richting de bal. Malavasi draait met de bal, schiet en ... Messineo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Simji FC - Lampioni Rotondi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simji FC 54%, Lampioni Rotondi 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Simji FC - Lampioni Rotondi 1:1

47e minuut.
Fenaroli is nu in balbezit. Fenaroli geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Corna de bal onder controle te krijgen. Ballini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Simji FC - Lampioni Rotondi 1:2

57e minuut.
Cecchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballini is nu in balbezit. Corradengo is nu in balbezit. Ballini verovert de bal door een tackle van achteren. Ballini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Apolli met een harde bal richting middenveld. Zoccolante heeft problemen om de bal te vangen. Cecchino is nu in balbezit. Cecchino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Cazzanti de bal. Ballini is nu in balbezit. Cazzanti maakt een afschuwelijke overtreding. Cazzanti krijgt een gele kaart. Ballini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zoccolante met een snel genomen vrije trap. Pozzo kopt de bal weg. Ballini is nu in balbezit. Ballini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ballini speelt de bal door. Zoccolante bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoccolante geeft de bal voor. Klungelig pakt Cecchino de bal. Cecchino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pirovani is nu in balbezit. Pirovani geeft een lange en hoge pass. Ficulle is nu in balbezit. Malavasi onderschept slim de pass. Malavasi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Simji FC - Lampioni Rotondi 2:2

69e minuut.
Savello controleert de bal met de borst. Savello geeft een lange en hoge pass. Corradengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchino rent richting de bal. Cecchino haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Savello geeft de bal voor. Corna heeft problemen om de bal te vangen. Ballini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballini haalt uit met een fantastische trap. Apolli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Simji FC - Lampioni Rotondi 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simji FC 71%, Lampioni Rotondi 29%.
Simji FC - Lampioni Rotondi 2:3