Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Avalon FC Allred FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten weak
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Santoro onderschept slim de pass. Santoro met een sublieme pass. Puccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Minello rent richting de bal. Minello schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Puccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mottini verovert de bal door een tackle van achteren. Mottini passt de bal met de wreef. Filzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Staiti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Santoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Minniti bereikt de bal nog maar net als eerste. Minniti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Incantalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirabili rent richting de bal. Mirabili geeft een hoge lob. Minello bereikt de bal nog maar net als eerste. Minello haalt uit met een fantastische trap. Vimercati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Avalon FC 68%, Allred FC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Avalon FC - Allred FC 0:0

58e minuut.
Mirabili passt de bal zonder na te denken. Santoro is nu in balbezit. Santoro passt de bal zonder na te denken. Filzi rent richting de bal. Filzi haalt uit met een fantastische trap. Vimercati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Bersellini rent richting de bal. Bersellini geeft de bal voor. Filzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filzi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Selleri de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Avalon FC - Allred FC 0:1

88e minuut.
Mollaschi rent richting de bal. Mollaschi geeft een hoge lob. Staiti kopt de bal weg. Prugnoli is nu in balbezit. Prugnoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Avalon FC 56%, Allred FC 44%.
New Avalon FC - Allred FC 0:1