Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BillyBoys Olympic Torino
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Pisco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loreo heeft problemen om de bal te vangen. Paganelli probeert naar een medespeler te passen. Mormoni rent richting de bal. Mormoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Guana raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bossola komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Loreo verovert de bal door een tackle van achteren. Paganelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Loreo verovert de bal door een tackle van achteren. Mormoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormoni haalt uit met een fantastische trap. Viola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Montefameglio is nu in balbezit. Tamelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisciandaro verovert de bal door een tackle van achteren. Montefameglio verovert de bal door een tackle van achteren. Montefameglio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Montefameglio is nu in balbezit. Montefameglio passt de bal met de wreef. Tamelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamelli schiet op doel. Nicchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BillyBoys - Olympic Torino 0:1

31e minuut.
Mucca rent richting de bal. Casarini onderschept slim de pass. Prisciandaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casarini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Casarini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tamelli rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BillyBoys - Olympic Torino 0:2

38e minuut.
Loreo is nu in balbezit. Prisciandaro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loreo. Loreo krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Bossola de bal onder controle te krijgen. Tamelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamelli passt de bal in één keer door. Montefameglio is nu in balbezit. Montefameglio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Bronchini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prisciandaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisciandaro probeert naar een medespeler te passen. Mormoni is nu in balbezit. Mormoni haalt uit met een fantastische trap. Viola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BillyBoys 53%, Olympic Torino 47%.
BillyBoys - Olympic Torino 0:2

50e minuut.
Paganelli is nu in balbezit. Loreo rent richting de bal. Loreo geeft de bal voor. Tamelli is nu in balbezit. Tamelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Di Lodovico kopt de bal weg. Bronchini heeft problemen om de bal te vangen. Mormoni rent richting de bal. Paganelli rent richting de bal. Paganelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BillyBoys 58%, Olympic Torino 42%.
BillyBoys - Olympic Torino 0:2