Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diavoli Sciocchi Messina F.C.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Galluccio passt de bal in één keer door. Lombardo is nu in balbezit. Delle Fraine tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delle Fraine krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Daar is Tarricone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galluccio is nu in balbezit. Galluccio schiet op doel. Trinchi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diavoli Sciocchi - Messina F.C. 1:0

22e minuut.
Delle Fraine verovert de bal door een tackle van achteren. Abbadessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbadessa passt de bal in één keer door. Lugaro is nu in balbezit. Lugaro geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Galiero met een sublieme pass. Tarricone rent richting de bal. Porcellini begaat een overtreding. Porcellini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diavoli Sciocchi 40%, Messina F.C. 60%.
Diavoli Sciocchi - Messina F.C. 1:0

60e minuut.
Galiero controleert de bal met de borst. Abbadessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galiero krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Trinchi is nu in balbezit. Porcellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinchi is nu in balbezit. Galluccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Galluccio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Iovaldi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Argento zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lercari is nu in balbezit. Lercari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diavoli Sciocchi 55%, Messina F.C. 45%.
Diavoli Sciocchi - Messina F.C. 1:0