Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BillyBoys Canesca UTD
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Aschero bereikt de bal nog maar net als eerste. Aschero speelt de bal door. Prisciandaro probeert naar een medespeler te passen. Mormoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Aschero speelt de bal door. Braghieri rent richting de bal. Vuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Braghieri verovert de bal door een tackle van achteren. Braghieri schiet op doel. Nicchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marzulli is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BillyBoys - Canesca UTD 0:1

34e minuut.
Vuc geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cantafio met de inworp. Marzulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzulli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nicchi trapt de bal weg. Rapisardi kopt de bal weg. Baldin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzulli onderschept slim de pass. Marzulli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BillyBoys 51%, Canesca UTD 49%.
BillyBoys - Canesca UTD 0:1

50e minuut.
Paganelli rent richting de bal. Morra onderschept slim de pass. Trabucchi is nu in balbezit. Mormoni is nu in balbezit. Mormoni haalt uit met een fantastische trap. Ghizzardi bokst de bal weg.

55e minuut.
Marzulli is nu in balbezit. Marzulli passt de bal zonder na te denken. Braghieri rent richting de bal. Braghieri draait met de bal, schiet en ... Nicchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BillyBoys - Canesca UTD 0:2

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mucca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paganelli heeft problemen om de bal te vangen. Paganelli geeft een lange en hoge pass. Di Lodovico kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BillyBoys 43%, Canesca UTD 57%.
BillyBoys - Canesca UTD 0:2