Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mosquitos Spezia Calcio 1906
Normal Tactiek Salire
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 31.1
average Schieten adequate
weak Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
De Liguori rent richting de bal. Zampatti verovert de bal door een tackle van achteren. Zampatti probeert naar een medespeler te passen. Legrand rent richting de bal. Legrand draait met de bal, schiet en ... Fazio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Crabu met een sublieme pass. Vannicola is nu in balbezit. Vannicola passt de bal in één keer door. Legrand is nu in balbezit. Legrand haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ciappesoni rent richting de bal. Ciappesoni geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lange zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gorgo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zampatti verovert de bal door een tackle van achteren. Zampatti probeert naar een medespeler te passen. Crabu speelt de bal door. Medetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Medetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Lange zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gorgo is nu in balbezit. Gorgo geeft een lange en hoge pass. Medetti is nu in balbezit. Medetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mosquitos - Spezia Calcio 1906 0:1

21e minuut.
Gorgo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Internato komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Internato kopt de bal weg. De Liguori heeft problemen om de bal te vangen. Crabu met een sublieme pass. Medetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Medetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosquitos - Spezia Calcio 1906 0:2

29e minuut.
Zampatti speelt de bal door. Daar is Lange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lange geeft een lange en hoge pass. Legrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrand schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Calandrini passt de bal zonder na te denken. Vannicola rent richting de bal. Apreda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Apreda krijgt een gele kaart. Vannicola raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Crabu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Apreda de bal onder controle te krijgen. Fazio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Legrand is nu in balbezit. Legrand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mosquitos - Spezia Calcio 1906 0:3

33e minuut.
Golino met de inworp. De Liguori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Liguori passt de bal met de wreef. Golino bereikt de bal nog maar net als eerste. Golino geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ciappesoni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lange de bal. Zampatti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Medetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mosquitos 74%, Spezia Calcio 1906 26%.
Mosquitos - Spezia Calcio 1906 0:3

46e minuut.
De Liguori rent richting de bal. Internato onderschept slim de pass. Internato passt de bal in één keer door. Medetti is nu in balbezit. Medetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Internato bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrand is nu in balbezit. Legrand passt de bal zonder na te denken. Medetti is nu in balbezit. Medetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Internato onderschept slim de pass. Internato geeft de bal voor. Crabu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zampatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampatti geeft een lange en hoge pass. Fazio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Zampatti is nu in balbezit. Zampatti geeft een lange en hoge pass. Legrand kopt de bal weg. Medetti is nu in balbezit. Medetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Apreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreda geeft de bal voor. Internato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Legrand rent richting de bal. Legrand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosquitos - Spezia Calcio 1906 0:4

71e minuut.
Medetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Medetti schiet op doel. Pane onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Internato geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal raakt de paal. Daar is Medetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Klungelig pakt Calandrini de bal. Zampatti rent richting de bal. Zampatti passt de bal zonder na te denken. Legrand is nu in balbezit. Legrand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosquitos - Spezia Calcio 1906 0:5

77e minuut.
De Liguori geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vannicola met een snelle inworp. Medetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Medetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosquitos - Spezia Calcio 1906 0:6

80e minuut.
Calandrini verovert de bal door een tackle van achteren. Calandrini passt de bal zonder na te denken. Pane bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Medetti speelt de bal door. Zampatti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Legrand de bal. Crabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crabu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosquitos - Spezia Calcio 1906 0:7

90e minuut.
Zampatti onderschept slim de pass. Zampatti geeft een lange en hoge pass. Vannicola kopt de bal weg. Medetti rent richting de bal. Medetti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fazio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mosquitos 83%, Spezia Calcio 1906 17%.
Mosquitos - Spezia Calcio 1906 0:7