Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Messina F.C. Tarquinia
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.9
hopeless Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Di Salvo rent richting de bal. Di Salvo passt de bal in één keer door. Beccalossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beccalossi draait met de bal, schiet en ... Fornero probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Abbate met de inworp. Butturi rent richting de bal. Abbadessa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abbadessa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messina F.C. 61%, Tarquinia 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Messina F.C. - Tarquinia 0:0

62e minuut.
Argento bereikt de bal nog maar net als eerste. Argento draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Baffoni de bal onder controle te krijgen. Passon rent richting de bal. Passon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Messina F.C. - Tarquinia 1:0

68e minuut.
Tarricone verovert de bal door een tackle van achteren. Tarricone geeft een hoge lob. Buttitta kopt de bal weg. Passon is nu in balbezit. Passon haalt uit met een fantastische trap. Galati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Sandrini onderschept slim de pass. Sandrini met een sublieme pass. Lercari rent richting de bal. Passon rent richting de bal. Passon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Trinchi trapt de bal weg. Lercari is nu in balbezit. Ruscone is nu in balbezit. Lercari onderschept slim de pass. Lercari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Abbadessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruscone is nu in balbezit. Ruscone passt de bal met de wreef. Passon rent richting de bal. Passon draait met de bal, schiet en ... Galati bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messina F.C. 49%, Tarquinia 51%.
Messina F.C. - Tarquinia 1:0