Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:36
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.037
  • Stadion: Lodi Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1931
Lodi AC Mori
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Zaccagno met een sublieme pass. Giannattasio rent richting de bal. Giannattasio passt de bal zonder na te denken. Nascimbeni heeft problemen om de bal te vangen. Nascimbeni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lodi - AC Mori 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Prugnoli de bal. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristofero maakt een afschuwelijke overtreding. Cristofero krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Petralia is nu in balbezit. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristofero is nu in balbezit. Petralia verovert de bal door een tackle van achteren. Petralia haalt uit met een fantastische trap. Roselli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Francavilla trapt de bal weg van het doel. Cristofero kopt de bal weg. Nascimbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nascimbeni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lodi - AC Mori 0:2

32e minuut.
Altoni rent richting de bal. Altoni geeft een lange en hoge pass. Prugnoli heeft problemen om de bal te vangen. Petralia is nu in balbezit. Petralia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Torelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldano verovert de bal door een tackle van achteren. Soldano probeert naar een medespeler te passen. Nascimbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nascimbeni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Culvan geeft een lange en hoge pass. Lamberti kopt de bal weg. Nascimbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nascimbeni draait met de bal, schiet en ... Francavilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lodi 72%, AC Mori 28%.
Lodi - AC Mori 0:2

47e minuut.
Torelli passt de bal met de wreef. Nascimbeni rent richting de bal. Vesco begaat een overtreding. Vesco krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Giannattasio onderschept slim de pass. Nascimbeni rent richting de bal. Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nascimbeni rent richting de bal. Nascimbeni draait met de bal, schiet en ... Francavilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Francavilla probeert naar een medespeler te passen. Cristofero kopt de bal weg. Klungelig pakt Vesco de bal. Nascimbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nascimbeni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Altoni kan de bal niet met de borst controleren. Altoni speelt de bal door. Scotella is nu in balbezit. Ferraro rent richting de bal. Ferraro draait met de bal, schiet en ... Roselli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Soldano bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldano passt de bal in één keer door. Lamberti is nu in balbezit. Menascì verovert de bal door een tackle van achteren. Menascì geeft een lange en hoge pass. Roselli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lodi 44%, AC Mori 56%.
Lodi - AC Mori 0:2