Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panico Football Club Cuore Azzurro 2
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 16.5
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


31e minuut.
Daar is Zanini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ongania rent richting de bal. Tonoli onderschept slim de pass. Tonoli schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ongania kopt de bal weg. Pellizza kan de bal niet met de borst controleren. Habenšus begaat een overtreding. Habenšus krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Vyšata heeft problemen om de bal te vangen. Giannetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannetta met een sublieme pass. Ivaldo is nu in balbezit. Ivaldo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cipollini met een sublieme pass. Correale is nu in balbezit. Correale passt de bal in één keer door. Lucaresti rent richting de bal. Lucaresti geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cescolini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - Cuore Azzurro 2 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panico Football Club 52%, Cuore Azzurro 2 48%.
Panico Football Club - Cuore Azzurro 2 0:1

52e minuut.
Pelacani speelt de bal door. Ivaldo is nu in balbezit. Printezis is nu in balbezit. Ivaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ivaldo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Peretti probeert naar een medespeler te passen. Correale is nu in balbezit. Correale passt de bal met de wreef. Ivaldo is nu in balbezit. Ivaldo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Ivaldo is nu in balbezit. Pelacani rent richting de bal. Ivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pelacani de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Ongania de bal. Correale is nu in balbezit. Correale met een sublieme pass. Tonoli is nu in balbezit. Tonoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Serricchio met een sublieme pass. Zanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanini met een sublieme pass. Tonoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - Cuore Azzurro 2 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panico Football Club 39%, Cuore Azzurro 2 61%.
Panico Football Club - Cuore Azzurro 2 0:2