Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mig Nottingham Forest Giganti Euclidei
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Bonifazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifazi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dellacuerte met de inworp. Cordella geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Prolo is nu in balbezit. Prolo passt de bal zonder na te denken. Contardo probeert de bal aan de voet te houden. Pennesi rent richting de bal. Pennesi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cordella is nu in balbezit. Corain onderschept slim de pass. Corain speelt de bal door. Buzzetti rent richting de bal. Buzzetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Notarpietro kopt de bal weg. Cordella bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordella passt de bal met de wreef. Lobuzio rent richting de bal. Lobuzio met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cordella is nu in balbezit. Cordella probeert naar een medespeler te passen. Pennesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifazi is nu in balbezit. Pennesi verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Mig Nottingham Forest - Giganti Euclidei 1:0

37e minuut.
Contardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordella onderschept slim de pass. Cordella passt de bal zonder na te denken. Pennesi rent richting de bal. Pennesi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Collodi is nu in balbezit. Petrussa verovert de bal door een tackle van achteren. Petrussa probeert naar een medespeler te passen. Buzzetti is nu in balbezit. Buzzetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mig Nottingham Forest - Giganti Euclidei 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mig Nottingham Forest 38%, Giganti Euclidei 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mig Nottingham Forest - Giganti Euclidei 1:1

55e minuut.
Prolo rent richting de bal. Prolo passt de bal zonder na te denken. Gaudio heeft problemen om de bal te vangen. Pennesi rent richting de bal. Pennesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Inworp. Basilone met een snelle inworp. Daar is Contardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordella rent richting de bal. Cordella geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Pennesi maakt een snoekduik en kopt de bal. Sabau probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ghilardini is nu in balbezit. Buzzetti onderschept slim de pass. Prolo maakt een afschuwelijke overtreding. Prolo krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Taiani rent richting de bal. Taiani geeft een hoge lob. Pennesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennesi schiet op doel. Sabau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mig Nottingham Forest - Giganti Euclidei 2:1

85e minuut.
Aiala speelt de bal door. Buzzetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Stambogli rent richting de bal. Buzzetti onderschept slim de pass. Buzzetti draait met de bal, schiet en ... Celia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mig Nottingham Forest - Giganti Euclidei 2:2

87e minuut.
Corain is nu in balbezit. Corain speelt de bal door. Buzzetti is nu in balbezit. Buzzetti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ghilardini de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mig Nottingham Forest 37%, Giganti Euclidei 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mig Nottingham Forest - Giganti Euclidei 2:2