Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orsi Sconosciuti Asini Onesti
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podenzani met de inworp. Bacconi rent richting de bal. Buranello onderschept slim de pass. Buranello draait met de bal, schiet en ... Tognarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Destefani rent richting de bal. Destefani geeft de bal voor. Gosparini kopt de bal weg. Zanoncelli rent richting de bal. Zanoncelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cecchino probeert naar een medespeler te passen. Malintoppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonavolontà begaat een overtreding. Buonavolontà krijgt een gele kaart. Malintoppi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bacconi met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Zanoncelli de bal. Arbizzi is nu in balbezit. Arbizzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Borsoi met een sublieme pass. Arbizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbizzi met een sublieme pass. Zanoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanoncelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Buranello passt de bal in één keer door. Buonavolontà bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacconi is nu in balbezit. Buranello onderschept slim de pass. Buranello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - Asini Onesti 0:1

40e minuut.
Olive kopt de bal weg. Destefani probeert de bal aan de voet te houden. Buonavolontà bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonavolontà schiet op doel. Cenci bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cenci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Malintoppi heeft problemen om de bal te vangen. Buonavolontà bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonavolontà draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - Asini Onesti 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orsi Sconosciuti 63%, Asini Onesti 37%.
Orsi Sconosciuti - Asini Onesti 0:2

46e minuut.
Gosparini is nu in balbezit. Gosparini passt de bal zonder na te denken. Malintoppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranello is nu in balbezit. Buranello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Cataldi rent richting de bal. Arbizzi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cataldi. Cataldi krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Borsoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsoi passt de bal in één keer door. Zanoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbizzi is nu in balbezit. Arbizzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Podenzani passt de bal zonder na te denken. Arbizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbizzi met een sublieme pass. Zanoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanoncelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bacconi probeert naar een medespeler te passen. Arbizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vedovelli. Vedovelli krijgt een gele kaart. Arbizzi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Arbizzi kan niet meer verder spelen. Gilari komt het veld opgelopen. Bacconi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsi Sconosciuti - Asini Onesti 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orsi Sconosciuti 49%, Asini Onesti 51%.
Orsi Sconosciuti - Asini Onesti 1:2