Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pappagalli Uniti Lodi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Menascì geeft een hoge lob. Ferraro rent richting de bal. Santagati bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro verovert de bal door een tackle van achteren. Ferraro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Frezzolini geeft de bal voor. Peyrachia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro is nu in balbezit. Petralia rent richting de bal. Petralia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pettoni verovert de bal door een tackle van achteren. Culvan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pettoni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pettoni neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Francavilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pappagalli Uniti - Lodi 1:0

33e minuut.
Cimino rent richting de bal. Culvan onderschept slim de pass. Pettoni verovert de bal door een tackle van achteren. Pettoni draait met de bal, schiet en ... Francavilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pappagalli Uniti - Lodi 2:0

34e minuut.
Petralia heeft problemen om de bal te vangen. Pettoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesco is nu in balbezit. Pettoni verovert de bal door een tackle van achteren. Pettoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Torelli met een snelle inworp. Petralia bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralia passt de bal met de wreef. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pappagalli Uniti 50%, Lodi 50%.
Pappagalli Uniti - Lodi 2:0

50e minuut.
Cimino rent richting de bal. Cimino schiet op doel. Pizzini is nu in balbezit. Pizzini geeft de bal voor. Biancofiore probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Menascì onderschept slim de pass. Menascì speelt de bal door. Pettoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimino is nu in balbezit. Cimino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Peyrachia is nu in balbezit. Petralia rent richting de bal. Met opzet legt Peyrachia zijn tegenspeler op de grond. Peyrachia krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Obbedio met een harde bal richting middenveld. Pettoni rent richting de bal. Pettoni speelt de bal door. Cimino rent richting de bal. Cimino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ferraro is nu in balbezit. Petralia rent richting de bal. Ferraro rent richting de bal. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Obbedio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pappagalli Uniti - Lodi 2:1

64e minuut.
Francavilla is nu in balbezit. Culvan is nu in balbezit. Francavilla is nu in balbezit. Culvan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Francavilla de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Vesco is nu in balbezit. Vesco geeft de bal voor. Marchesani heeft problemen om de bal te vangen. Frezzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Frezzolini met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Peyrachia verovert de bal door een tackle van achteren. Peyrachia passt de bal met de wreef. Cimino is nu in balbezit. Pettoni rent richting de bal. Pettoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pappagalli Uniti 53%, Lodi 47%.
Pappagalli Uniti - Lodi 2:1