Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jubbers Cimbanella F.c.
Normal Tactiek 451
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


35e minuut.
Amerio rent richting de bal. Ortoncelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ortoncelli speelt de bal door. Guicciardini is nu in balbezit. Guicciardini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Marrone passt de bal zonder na te denken. Caldonazzo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baiocchi. Baiocchi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jubbers 50%, Cimbanella F.c. 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jubbers - Cimbanella F.c. 0:0

48e minuut.
Mongelli is nu in balbezit. Caldonazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Caldonazzo passt de bal met de wreef. Guicciardini rent richting de bal. Guicciardini draait met de bal, schiet en ... Del Toro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Golini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baiocchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrone geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sportillo rent richting de bal. Lercara onderschept slim de pass. Lercara passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Guicciardini de bal. Guicciardini schiet op doel. Del Toro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Davì passt de bal in één keer door. Del Toro probeert naar een medespeler te passen. Lercara kopt de bal weg. Guicciardini is nu in balbezit. Guicciardini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Marrone is nu in balbezit. Lercara verovert de bal door een tackle van achteren. Lercara probeert naar een medespeler te passen. Guicciardini rent richting de bal. Guicciardini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jubbers 51%, Cimbanella F.c. 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jubbers - Cimbanella F.c. 0:0