Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LEGIO draco BLACKSHIRT
Defend Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Bettin controleert de bal met de borst. Fucilato bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarino is nu in balbezit. Fucilato onderschept slim de pass. Fucilato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIO draco - BLACKSHIRT 1:0

21e minuut.
Fucilato is nu in balbezit. Barbarino onderschept slim de pass. Licheri onderschept slim de pass. Fucilato rent richting de bal. Fucilato haalt uit met een fantastische trap. Demo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIO draco - BLACKSHIRT 2:0

27e minuut.
Licheri rent richting de bal. Licheri passt de bal zonder na te denken. Daar is Cipriani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riguer verovert de bal door een tackle van achteren. Riguer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Buoro met een harde bal richting middenveld. Licheri rent richting de bal. Licheri passt de bal met de wreef. Fucilato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fucilato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Simoncini onderschept slim de pass. Sproviero is nu in balbezit. Simoncini rent richting de bal. Riguer verovert de bal door een tackle van achteren. Riguer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIO draco - BLACKSHIRT 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIO draco 63%, BLACKSHIRT 37%.
LEGIO draco - BLACKSHIRT 2:1

82e minuut.
Barbarino kan de bal niet met de borst controleren. Licheri is nu in balbezit. Licheri met een sublieme pass. Fucilato is nu in balbezit. Fucilato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bettin geeft een hoge lob. Inworp. Gariboldi met de inworp. Licheri is nu in balbezit. Licheri geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIO draco 44%, BLACKSHIRT 56%.
LEGIO draco - BLACKSHIRT 2:1