Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Spritz Mig Nottingham Forest
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


18e minuut.
Saviani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lilliu is nu in balbezit. Lilliu passt de bal met de wreef. Fantino bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantino haalt uit met een fantastische trap. Celia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Lilliu speelt de bal door. Lixi rent richting de bal. Lixi geeft een hoge lob. Saviani is nu in balbezit. Saviani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Prolo passt de bal met de wreef. Dellacuerte is nu in balbezit. Dellacuerte passt de bal zonder na te denken. Pennesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennesi haalt uit met een fantastische trap. Vanzetto bokst de bal weg.

37e minuut.
Cordella is nu in balbezit. Cordella passt de bal met de wreef. Sorace rent richting de bal. Pennesi onderschept slim de pass. Pennesi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spritz 38%, Mig Nottingham Forest 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Spritz - Mig Nottingham Forest 0:0

69e minuut.
Lobuzio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cordella rent richting de bal. Cordella passt de bal met de wreef. Pennesi is nu in balbezit. Pennesi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Fantino rent richting de bal. Fantino passt de bal in één keer door. Mannari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannari schiet op doel. Celia probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Collodi is nu in balbezit. Prolo is nu in balbezit. Lixi maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Lixi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lixi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spritz 40%, Mig Nottingham Forest 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Spritz - Mig Nottingham Forest 0:0